Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Όταν νοιώθεις πως όλα πάνε λάθος.. να προσεύχεσαι για να βγαίνεις από το τέλμα, την θλίψη, την απελπισία! Όσο και να μη το πιστεύεις, ο Θεός σε ακούει! Oπλίσου, λοιπόν με πίστη.. και άσε τα υπόλοιπα, πάνω Του!!!


 Όταν νοιώθεις πως όλα πάνε λάθος.. να προσεύχεσαι για να βγαίνεις από το τέλμα, την θλίψη και την απελπισία! Τα πράγματα δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν πάντα… όπως τα έχουμε προγραμματίσει, όπως επιθυμούμε ή όπως τα έχουμε ονειρευτεί!

Εσύ κάνε το καλύτερο που μπορείς.. οπλίσου με πίστη και άσε όλα τα υπόλοιπα στον Θεό!

Δείξε Του εμπιστοσύνη… και θα βλέπεις την αγάπη και το νοιάξιμο Του για σένα… κάθε στιγμή της καθημερινότητας!

Πίστεψε, με όλο σου το «είναι» στην πρόνοια Του.. και θα διαπιστώνεις συνεχώς  πως ότι χαλάει ή δεν εκπληρώνεται είναι ΜΟΝΟ για όφελος σου… αφού ότι σχεδιάζει για σένα… είναι πολύ καλύτερο απ’ ότι θα μπορούσες να φανταστείς!

Μίλα Του, μέσα από την προσευχή, για τις επιθυμίες.. τα όνειρα.. αλλά και για όλα αυτά που σε στεναχώρησαν.  Δείξε Του τις πληγές  που έχεις…  απ’ όλους εκείνους που σε πρόδωσαν!

Άφησε την πίκρα να βγει από μέσα σου.. και θα αισθανθείς να φεύγει από πάνω σου.. ότι δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα! Η θλίψη θα δώσει την θέση της στην ελπίδα, την χαρά, την αισιοδοξία.. μ’ έναν ανεξήγητο τρόπο!

Θα νοιώσεις να «πλημμυρίζει» φως η ψυχή σου, διώχνοντας μακριά κάθε σκοτάδι.  

Η επικοινωνία μας με τον Χριστό, είναι σαν το οξυγόνο! Επιτακτική ανάγκη για την ζωή μας!  Μας προστατεύει από κάθε ασχήμια.. μας λυτρώνει από κάθε καταστροφική επιλογή, μας «γεμίζει» δύναμη και ενέργεια!

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ είναι «φάρμακο» … που  επουλώνει κάθε πληγή, όσο μεγάλη και αν είναι… 

Κρατάει «όρθια» την καρδιά, όσες φορές και αν την «χτυπούν»..   

Την «ζεσταίνει», την ηρεμεί, την γαληνεύει… γιατί νοιώθει την παρουσία του Χριστού και τον ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ όσο δεν μπορείς να φανταστείς!

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ είναι το μεγαλύτερο ΟΠΛΟ που έχουμε.. γιατί φωνάζοντας κοντά μας τον Κύριο και Θεό μας.. Τον αφήνουμε να φωτίσει την ζωή μας, με το Άγιο Του φως.. που ΝΙΚΑΕΙ τα πάντα!!!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου