Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Μιχάλης Τζανής: Επιδιώκω πάντα ο πελάτης της "iSenditnow Transport Services" να λαμβάνει περισσότερα, από αυτά... για τα οποία πληρώνει!!!


Αν σου έλεγαν πως υπάρχει η «iSenditnow Transport Services» μέσω της οποίας μπορείς να στείλεις ότι δέμα θέλεις στο εξωτερικό, γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια… ίσως να σε παραξένευε, ο συνδυασμός τρία στα τρία, για ελληνική εταιρεία. Όπως παραξένεψε και μένα που έψαξα όχι μόνο να βρω περισσότερα στοιχεία για την συγκεκριμένη μεταφορική, αλλά επιδίωξα να μιλήσω και με τον ιδιοκτήτη της, κ. Μιχάλη Τζανή! Έναν ευγενή άνθρωπο, κοινωνικό, με αίσθηση του χιούμορ που καταλαβαίνεις από τα πρώτα λεπτά συνομιλίας μαζί του, πόσο πολύ αγαπάει την δουλειά του και που οφείλονται οι άριστες αξιολογήσεις που έχει λάβει για την εταιρεία του, από πελάτες που έχει εξυπηρετήσει!

Μιλήστε μας για τις υπηρεσίες που προσφέρει η "iSenditnow Transport Services"

Συνεργαζόμαστε με την DHL και έχουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ αναλαμβάνοντας την μεταφορά πακέτων και δεμάτων μέσω κυρίως του παγκόσμιου δικτύου της DHL EXPRESS αλλά και άλλων συνεργαζόμενων Courier όπως επίσης ανεξάρτητων μεταφορικών εταιριών, ώστε να έχουμε εναλλακτικές και να προσφέρουμε κάθε φορά την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ για τις ανάγκες ΚΑΘΕ πελάτη.

Σε ποιες χώρες αναλαμβάνετε αποστολές δεμάτων;

Από και προς όλη την Ελλάδα, ΟΛΗ την Ευρώπη με αεροπλάνο αλλά και φορτηγά που είναι πολύ πιο οικονομικά, όπως επίσης με αεροπορική μεταφορά ΠΑΝΤΟΥ στην υφήλιο.

Ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος ή και τον όγκο όπου εφαρμόζεται το μεγαλύτερο βάρος μεταξύ φυσικού και ογκομετρικού κατά την χρέωση, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ. Ογκομετρικό βάρος (σε κιλά)= μήκος x πλάτος x ύψος σε cm / 5000.

Στην περίπτωση ρούχων, παπλωμάτων, κουβερτών κτλ. καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε σακούλες vaccum(αυτές που τραβάμε τον αέρα με την ηλεκτρική σκούπα!) που βρίσκετε εύκολα και φτηνά στο supermarket. Τα χαλιά μπορείτε να τα διπλώσετε στα τέσσερα, ώστε να μειώσετε δραστικά τον όγκο τους και κατά συνέπεια την χρέωση σας!

Χρειάζομαι λοιπόν βάρος, διαστάσεις και το περιεχόμενο αναλυτικά από το πακέτο σας καθώς και τους ταχυδρομικούς κωδικούς αποστολής και παραλαβής για να σας δώσω μια τιμή. Θα παραλάβετε στην πόρτα σας σε μια εβδομάδα και θα έχετε στην διάθεση σας, tracking number για να μπορείτε μέσα στο  www.dhl.gr  να βλέπετε την κατάσταση της αποστολής σας.

Μπορώ να στείλω δέμα στο εξωτερικό από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή μόνο από Κρήτη που βρίσκετε η έδρα της εταιρείας σας;

Μπορούμε να παραλάβουμε και να παραδώσουμε από.. και σε 220 χώρες σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Από την στιγμή που θα παραλάβετε ένα δέμα, πόσες μέρες χρειάζονται για την παράδοση του;

Εξαρτάται από τον προορισμό. Σε όλη την Ευρώπη με την οδική υπηρεσία παραδίδουμε σε μια εβδομάδα συν τις όποιες καθυστερήσεις λόγω των τελωνειακών διαδικασιών αν η αποστολή είναι από/προς χώρες εκτός Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης (Αγγλία, Σκωτία, Ελβετία, Νορβηγία), ενώ με την αεροπορική σε 1-2 μέρες.

Αντίστοιχα σε όλο τον κόσμο υπάρχουν συγκεκριμένοι χρόνοι παράδοσης τους οποίους γνωρίζετε από πριν. Πουθενά όμως στον κόσμο δεν είναι πάνω από εβδομάδα. Π.χ σε ΗΠΑ-Καναδά παραδίδουμε σε 3-4 μέρες και στην Αυστραλία σε 5-6!

Τι δέματα στέλνουν συνήθως;

Στην Ευρώπη 10-40 κιλά και στον υπόλοιπο κόσμο 0,5-10 κιλά.

Υπάρχει η δυνατότητα να σταλεί φαγητό στο εξωτερικό;

Όχι γιατί δεν διαθέτουμε ψυκτικούς θαλάμους.

Στέλνοντας ένα δέμα στο εξωτερικό, τι πρέπει να προσέξουμε;

Αρχικά τον όγκο και τις διαστάσεις όπως είπαμε παραπάνω! Προς αποτροπή της μεταφοράς των προαναφερομένων αντικειμένων η "iSenditnow Transport Services" δικαιούται, αλλά δεν υποχρεούται να ελέγξει το αντικείμενο που αναλαμβάνει να μεταφέρει, ανοίγοντας ακόμα και την συσκευασία τους. Στην περίπτωση που ο αποστολέας για οποιοδήποτε λόγο, παραδώσει για αποστολή τέτοιου είδους αντικείμενα η εταιρεία μόλις διαπιστώσει την ύπαρξη τους, έχει το δικαίωμα να τα διαχειριστεί κατά την κρίση της, συμπεριλαμβανομένης και της άμεσης διακοπής της μεταφοράς αποποιούμενη κάθε περαιτέρω ευθύνης, ενώ τα τέλη δεν επιστρέφονται.

Ο αποστολέας είναι πάντα ο μοναδικός υπεύθυνος για τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε πρόσωπα ή άλλα αντικείμενα από ψευδή δήλωση του περιεχομένου. Τέλος εφιστώ την προσοχή για την σωστή και ασφαλή συσκευασία του δέματος, προς δική σας επιπλέον σιγουριά, για να φτάσει σε άριστη κατάσταση στον προορισμό του.

Τι απαγορεύεται να περιέχουν οι αποστολές;

Εκρηκτικές ύλες, εύφλεκτα υλικά, ραδιενεργά υλικά, διαβρωτικές ουσίες, αέρια, ναρκωτικές ουσίες, δηλητήρια, αρχαιότητες, έργα τέχνης, τρόφιμα αλλοιώσιμα, ζώντα ή νεκρά ζώα, φυτά και γενικά αντικείμενα που από την φύση τους ή εξ αιτίας της συσκευασίας τους υπάρχει κίνδυνος να αυτοκαταστραφούν ή να καταστρέψουν άλλα αντικείμενα ή αντικείμενα των οποίων την διεκπεραίωση και μεταφορά δεν δέχεται η ΙΑΤΑ.www.iata.org/en/publications/dgr  

Με ποιο τρόπο μπορούμε να προστατέψουμε το περιεχόμενο του δέματος που θα στείλουμε;

-Βεβαιωθείτε πως η συσκευασία που θα χρησιμοποιήσετε διασφαλίζει την ακεραιότητα του.

-Τυλίξτε με προστατευτικά υλικά (φυσαλίδες, φελιζόλ) τα εύθραυστα αντικείμενα.

-Προφυλάξτε κατάλληλα τα αιχμηρά αντικείμενα.

-Χρησιμοποιείστε την εργοστασιακή συσκευασία σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε ηλεκτρονικές συσκευές.

-Χρησιμοποιείστε άθραυστα δοχεία ή τις ειδικές ξύλινες συσκευασίες σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε υγρά, ώστε να αποφύγετε διαρροές.

-  Χρησιμοποιείστε ταινίες συσκευασίας για να σφραγίσετε την αποστολή σας.

-Προφυλάξτε τα μικρά αντικείμενα μ’ ένα χαρτί.

-Τυλίξτε τα CD και τα DVD με προστατευτικό υλικό ή συσκευάστε τα στην θήκη τους.

-Τέλος, γράψτε την διεύθυνση και όλα τα απαραίτητα στοιχεία του παραλήπτη με κεφαλαία και ευανάγνωστα γράμματα.

Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο αντικείμενο και τι δυσκολίες αντιμετωπίσατε;

 Υπήρξα, στο παρελθόν, υπεύθυνος πωλήσεων στην DHL και είχα εντυπωσιαστεί  από την οργάνωση και την πελατοκεντρική κατεύθυνση που έχει αυτή η εταιρεία, τον σεβασμό και τα κίνητρα που δίνει στο προσωπικό για να τους προτρέπει να λειτουργούν άκρως επαγγελματικά!

Γνώριζα λοιπόν από τότε την ανάγκη που υπάρχει για μεταφορές αντικειμένων. Άλλωστε οι μεγαλύτεροι πολιτισμοί στον κόσμο, πχ ο Μινωικός, για να ευλογήσω και λίγο τα γένια μου (χαμογελά)…Μεγαλούργησαν ακριβώς γιατί βρήκαν τον τρόπο να μεταφέρουν και να πωλούν τα προϊόντα τους σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο. Οπότε όταν δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες και ήρθε η πρόταση από την DHL.. ξεκίνησα κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη!

Θυμάστε κάποιο ευτράπελο που συνέβη;

Ήρθε μια μέρα ένας πελάτης μου και έφερε 2 μεγάλα καρπούζια να τα στείλουμε στην Ολλανδία! Εννοείτε πως του είπα ότι δεν είναι σίγουρο πως θα πάνε ολόκληρα…(γελάει)  αλλά εκείνος επέμενε γιατί ήταν δικής του παραγωγής  και ήθελε να τα στείλει στο παιδί του που σπούδαζε εκεί, οπότε ασχολήθηκα προσωπικά φτιάχνοντας την καλύτερη δυνατή συσκευασία (είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω σε όλους τους αναγνώστες, με όποια μεταφορική εταιρεία και αν συνεργαστούν)  και τα καρπούζια έφτασαν τελικά στον προορισμό τους… «σώα και αβλαβή»

Πείτε μας τρία πράγματα που ακολουθείτε απαράβατα, τόσο στον επαγγελματικό στίβο, όσο και στην ζωή σας.

Σοβαρότητα, ευελιξία και να δίνω παραπάνω... από αυτό που μου δίνουν! Επαγγελματικά, επιδιώκω πάντα ο πελάτης της " iSenditnow Transport Services" να λαμβάνει περισσότερα από αυτά... για τα οποία πληρώνει!!! 

iSenditnow Transport Services 

Μιχάλης Τζανής 

Ηρακλή 77  Ηράκλειο, 713 05 Ηρακλείου 

Τηλέφωνο 2811-10 40 00 

Κινητό 69 44 64 38 21

iSenditnow.com@gmail.com

bit.ly/isenditnow( Έκπτωση 15% σε όσους κλικάρουν στον σύνδεσμο) 

htt:www.facebook.com/iSenditnow  

https://bit.ly/isenditnowpage  




 

   

  

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου