Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Η εξαιρετική γεύση των τυριών AMARI οφείλεται στην εμμονή των παραγωγών για άριστη ποιότητα... αλλά και την διάθεση να προσφέρουν στον καταναλωτή, ότι ακριβώς βάζουν στο τραπέζι... για να φάνε τα παιδιά τους!!!


Στους πρόποδες του Ψηλορείτη, 30 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου, απλώνεται η καταπράσινη κοιλάδα του Αμαρίου με τα δεκάδες χωριά και τους ατελείωτους ελαιώνες, με σπάνιο φυσικό πλούτο αποτελούμενο από 1642 αυτόχθονα και αυτοφυή είδη χλωρίδας. Κατσίκες και πρόβατα βόσκουν άγρια  βότανα, πίνουν νερό από την πηγή και ξαποσταίνουν κάτω από τις μηλιές και τις κερασιές, προκειμένου να δώσουν το επόμενο πρωί το γάλα τους.

Τυριά AMARI
Με σεβασμό στην παράδοση, με γνώση της τέχνης της τυροκομίας, με εμμονή στην άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος, με επιμονή στην τήρηση της ορθής επεξεργασίας, με υπομονή στους χρόνους ωρίμανσης, με διάθεση για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη…

Εξαιρετική καπνιστή Γραβιέρα 
Μα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον άνθρωπο και ενδιαφέρον για την διατροφή του, δημιουργούν το τυρί που θέλουν να προσφέρουν στους δικούς τους και να έχουν στο τραπέζι.. για να φάνε τα παιδιά τους.

Κατσικίσια Γραβιέρα με χαμηλά λιπαρά
Όλα τα εξαιρετικά προϊόντα AMARI «ταξίδεψαν» στην Αθήνα, στο Τυροπωλείο AMARI,  Ιοφώντος 7, στο Παγκράτι (τηλ. 210- 722 4282)  

Όσοι το επισκεφτείτε αυτό το διάστημα, επωφεληθείτε της προσφοράς που έχουν και αποκτήστε δωρεάν ένα λαδωτήρι, αγοράζοντας 500 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο!  

Η προσφορά ισχύει για λίγο διάστημα ακόμα
Εκτός από τα υπέροχα γαλακτοκομικά προϊόντα και το λάδι, στο AMARI θα βρείτε αυθεντική κρίθινη κουλούρα για ντάκο, παξιμάδι με χαρούπι, πολύσπορο, σικάλεως, σταρένιο, βρώμης, και δίκκοκο. Επίσης ελιές, αλλαντικά, διάφορες πίτες, μέλι αλλά και κουλουράκια νηστίσιμα σε διάφορες γεύσεις.

Κρίθινη κουλούρα για ντάκο
Πριν φύγετε, μην ξεχάσετε να αγοράσετε  φοβερές μαρμελάδες (σμέουρο, μήλο, λεμόνι) που δεν βρίσκεις πλέον εύκολα στο εμπόριο, καθώς επίσης και γλυκά του κουταλιού, όπως κάστανο, καρύδι, κίτρο, καρότο, φιρίκι, όλα φτιαγμένα με αγάπη, μεράκι... και αμέριστη κρητική φροντίδα!!

Τυροπωλείο AMARI 

Ιοφώντος 7, Παγκράτι 

Τ.Κ 116 34

Τηλέφωνο 210 722 4282   

amari-shop.gr




 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου