Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Κράτησε την ψυχή σου "καθαρή" στις αδικίες που σου κάνουν... και θα δεις πως ότι προσπαθούν να σου στερήσουν οι άνθρωποι... θα στο δίνει πολλαπλάσιο ο Θεός!!!

Μπορεί από έναν ατυχή τίτλο να χαθεί όλο το νόημα ενός κειμένου γιατί αρκετοί κρίνουν μόνο από αυτόν.. χωρίς να μπουν στον κόπο να διαβάσουν τι ακριβώς γράφω.

Με δεδομένο πως εδώ, δεν εκφράζω την  προσωπική μου άποψη αλλά.. ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ και μάλιστα πολλές φορές ώστε να μην χωρά αμφισβήτηση…

Έγραψα πως δίνοντας άφεση αμαρτιών σε αυτούς που μας αδικούν χωρίς να τους έχουμε πειράξει.. ουσιαστικά τους δίνουμε την άδεια να το επαναλάβουν και μάλιστα με μεγαλύτερη σφοδρότητα, αφού την συγχώρεση δεν την εκλαμβάνουν ως καλοσύνη εκ μέρους μας… αλλά ως τεράστια ηλιθιότητα που χαρακτηρίζει τα «μεγάλα θύματα», όπως μας θεωρούν!

Το να συγχωρήσεις πραγματικά, για να μην παίζουμε με τις λέξεις και να λέμε αλήθειες… σημαίνει πως παύεις να έχεις αρνητικά αισθήματα και δέχεσαι πίσω τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δίνοντας του μια ακόμα ευκαιρία!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ διότι ο χαρακτήρας  ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ… όσο και αν αυτό μας πονάει και είναι δύσκολο να το δεχτούμε για όσους αγαπάμε και θεωρούμε δικά μας άτομα.

ΚΑΝΕΝΑΣ σωστός άνθρωπος δεν χρειάζεται δεύτερη ευκαιρία γιατί πολύ απλά… εκτιμά την πρώτη!!!  

Αυτός που σε πληγώνει.. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!!

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ!!!

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.. κλείνοντας με δύναμη την πόρτα πίσω σου!

«Μην λερώσεις»  την ψυχή σου ψάχνοντας εκδίκηση!

Άφησε τον Θεό να δώσει την «απάντηση»  που πρέπει… χωρίς να ασχοληθείς καθόλου εσύ!

Να είσαι βέβαιος πως από την στιγμή που θα εμπιστευτείς τα πάντα στην χάρη Του… όχι μόνο θα σε βοηθά  και θα σε προστατεύει σε κάθε βήμα σου αλλά.. (το έχω ξαναγράψει)

Ότι προσπαθούν να σου στερήσουν οι άνθρωποι… θα στο δίνει στο πολλαπλάσιο!!!

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου