Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Είναι και αυτοί που σου προσφέρουν τον εαυτό τους ατόφιο και γίνονται η δύναμη σου... για να ανατρέπεις τα δεδομένα και να πετυχαίνεις τα αδύνατα!!!


 


Είναι κάποιοι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που τα έχουν όλα… ΠΟΛΥ!!! Αγαπούν, νοιάζονται, γελάνε,  θυμώνουν, παραπονιούνται, είναι ευαίσθητοι και όλα αυτά… στον υπερθετικό βαθμό!  

Αυτούς τους ανθρώπους όταν εμφανίζονται στον δρόμο σου.. φρόντισε να μην τους χάσεις… γιατί είναι σπάνιοι και πολύτιμοι αφού με την παρουσία τους κάνουν την ζωή σου πιο χαρούμενη, πιο λαμπερή, πιο φωτεινή και εύκολη!!!

Αρκεί να σου χαμογελάσουν σε μία δυσκολία…  να σου πουν ένα παρήγορο λόγο όταν είσαι θλιμμένος… Να σου κρατήσουν το χέρι την στιγμή που φοβάσαι… και νοιώθεις αμέσως την ψυχή σου να γαληνεύει παίρνοντας θάρρος να αντιμετωπίσει αυτό που μέχρι πριν από λίγο… φαινόταν βουνό!

Αυτοί οι άνθρωποι «κουβαλούν» την ευτυχία γιατί υπάρχει στο DNA τους… το πραγματικό νόημα της ζωής.. που είναι όλα εκείνα που έχουν ουσία… αξία και είναι  απολύτως απαραίτητα για το «παρακάτω».

ΔΕΝ καταδέχονται να δώσουν σημασία σε τίποτα άλλο...

Ούτε  «σπαταλούν»  άσκοπα ενέργεια ή συναίσθημα  από το οποίο είναι πάντα «γεμάτοι»  σε τέτοιο σημείο που «ξεχειλίζει»…  δείχνοντας δυνατοί και άτρωτοι, στα μάτια των γύρω τους!!!

Χρησιμοποιούν την αδιαφορία  για να «σκοτώσουν» τα «μικρά» και «ανάξια» της καθημερινότητας … έχοντας ανοσία σε οτιδήποτε «νοσηρό».. ώστε να μην μπορεί να τους «αρρωστήσει»!    

«Ζωγραφίζουν» τις μέρες με έντονα  «χρώματα» χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας… και η συνύπαρξη μαζί τους, μοιάζει με όαση στην έρημο της ζωής!!!

 Έχουν τεράστια αποθέματα αγάπης… και όση και αν τους  ζητήσεις να σου δώσουν… έχουν τόση και  άλλη τόση… να σου προσφέρουν!!!    

Μπορεί να λυγίζουν κάποιες φορές από τις δυσκολίες… αλλά δεν «σπάνε» ποτέ! Τις αντιμετωπίζουν με σθένος γνωρίζοντας πως είναι απλώς δοκιμασίες… που σε κάνουν πιο δυνατό.  

Αποδυναμώνουν οτιδήποτε «ξένο», «ταπεινό» και «αγοραίο» μπορεί να δημιουργήσει υποψία για την «καθαρότητα» της  ψυχή τους!  

Αφαιρούν  το «περιτύλιγμα» και προσφέρουν τον εαυτό τους, ως έχει!

ΓΝΗΣΙΟ και ΑΤΟΦΙΟ!!!

Αποστρέφονται τα «άλλοθι» και τις  φτηνές δικαιολογίες… «υποκλίνονται»  όμως στην πραγματική μεταμέλεια!

«Στέκουν»  απέναντι από το άδικο και το «πολεμούν» ανελέητα!

‘Οπως  ανελέητα "πολεμούν" οτιδήποτε "μυρίζει» αχαριστία… που δεν συγχωρά ούτε ο Θεός… αντιδρώντας  χωρίς να  λογαριάσουν κόστος και «απώλειες» γιατί είναι ξεχωριστοί, μοναδικοί… με χαρακτηριστική γενναιότητα και λεβεντιά!!!

Γι΄ αυτό η ζωή, τους ανταμείβει με σοφία και περίσσιο κουράγιο να αντιπαρέρχονται κάθε ασχήμια… χωρίς να τους αφήνει κανένα σημάδι!

Αυτούς τους ανθρώπους…

Να τους ζητάς… να τους τιμάς  και να τους ΑΓΑΠΑΣ!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι είναι προδοσία και πάντα

Δίνουν… ΧΩΡΙΣ να περιμένουν να πάρουν.

Υποστηρίζουν κάθε επιλογή σου ακόμα και αν είναι λάθος… μόνο και μόνο γιατί είναι δική σου.

«Γίνονται» ομπρέλα στις καταιγίδες της ζωής… σου ανοίγουν νέους δρόμους όταν φτάνεις σε αδιέξοδο… και δεν αφήνουν καμία κακία να σε «αγγίξει».

Είναι οι ευλογημένοι άνθρωποι…

Που τα έχουν όλα… «πολύ»!!!

Αυτοί… που μπορεί να παραπονιέσαι πως ακόμα και όταν φωνάζουν…

Φωνάζουν πολύ….

Μα η αγάπη τους για σένα..

Είναι πάντα ασπίδα...

Και σου δίνει δύναμη να ανατρέπεις τα δεδομένα και να στοχεύεις τα «αδύνατα»!!!

Είναι αυτοί που μπορεί να θυμώνουν πολύ….

Αλλά διαρκεί λίγο... 

Και η αγκαλιά τους σε περιμένει πάντα ανοιχτή με τα χέρια απλωμένα

Να γίνονται φτερά στην πλάτη σου

Για να πετάς συνεχώς…

Σε έναν κόσμο καθηλωμένο από το άδικο, την ασχήμια... 

Και την ΝΤΡΟΠΗ!!!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου