Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Δύναμη είναι... να μην παρατάς ότι επιθυμεί με σφοδρότητα η ψυχή σου!!!







Δυνατός δεν είναι μόνο αυτός που ξεπερνάει τα εμπόδια μέχρι να φτάσει στον στόχο του… αλλά και εκείνος που παρά τις δυσκολίες επιμένει χωρίς να χάνει το κουράγιο του!!!

Ορισμένες φορές αυτό φαντάζει αδύνατον… όταν οι συνθήκες είναι τόσο αντίξοες που καλείσαι να ξεπεράσεις ακόμα και τον εαυτό σου για να τα καταφέρεις!!! 

Νοιώθεις να κάμπτεται η δύναμη σου… αφού δεν είσαι φτιαγμένος από ατσάλι ώστε να μην επηρεάζεσαι από το αρνητικό κλίμα… που σε ωθεί να τα παρατήσεις!!!

Ανθρώπινο και λογικό να αισθάνεσαι έτσι αλλά πρέπει να σκεφτείς…. πως τίποτα δεν κερδίζεται εύκολα!!! Τα πάντα απαιτούν κόπο… μόχθο… και ΥΠΟΜΟΝΗ μέχρι  να πραγματοποιηθούν!!! Πόση;

Ουδείς… μπορεί να σε διαβεβαιώσει από την αρχή!!!! Ανάλογα με αυτό που στοχεύεις… μα περισσότερο με την ένταση της επιθυμίας που έχεις να το κατακτήσεις!!!

Μπορεί να σκέφτεσαι τώρα που διαβάζεις αυτό το κείμενο.. πως ότι γράφω είναι λόγια παρηγοριάς που δεν ανταποκρίνονται όμως… στην σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζεις καθημερινά με αποτέλεσμα να σε κουράζει τόσο πολύ ψυχικά… που δεν σε αφήνει να προχωρήσεις παρακάτω!!!

Δεν είσαι ο μόνος που το αισθάνεσαι αυτό!!!

Έχω βρεθεί πολλές φορές στην ίδια θέση… όπως και τόσοι άλλοι που αγωνίζονται…. βασιζόμενοι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις δυνάμεις… στο ταλέντο…. και στην πίστη που έχουν ότι αξίζουν αυτό… για το οποίο παλεύουν!!!

Τις προάλλες διάβασα στο ίντερνετ πως οι ιδρυτές της Google μέχρι να φτάσουν να βρουν επενδυτές να τους εμπιστευτούν….. είχαν ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ (365) αποτυχημένες προσπάθειες!!!!!

Φαντάσου για λίγο το απίστευτο νούμερο αρνήσεων που εισέπρατταν διαρκώς αυτοί οι άνθρωποι… για μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως σήμερα… αν όχι την μεγαλύτερη!!!

Σκέψου πόσο πολύ πίστευαν στην ιδέα που είχαν… αλλά ταυτόχρονα την δύναμη που διέθεταν  ώστε να μην επηρεαστούν αρνητικά… επιμένοντας μέχρι την στιγμή που δικαιώθηκαν!!!

Για να φτάσουμε λοιπόν στην επιτυχία…  χρειάζεται ακλόνητη πίστη πως θα καταφέρουμε στο τέλος… γιατί το θέλουμε πολύ κάνοντας κάθε προσπάθεια που απαιτείται!!!

Επομένως αντί να σκέφτεσαι σε κάποια δύσκολη καμπή πως είναι καλύτερα να τα παρατήσεις… πάρε βαθιά ανάσα… συνεχίζοντας με πείσμα αυτό που κάνεις!!!

Διώξε από κοντά σου όποιον σε απογοητεύει… ώστε να σε αποτρέψει από τον στόχο σου για δικούς του λόγους!!!! Μην επιτρέπεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ…. να αποφασίζει για την ζωή σου επειδή δεν μπορεί να σε ακολουθήσει…. προβάλλοντας ανόητα επιχειρήματα... για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!!!!

Αυτός που σε αγαπάει πραγματικά θα σταθεί στο πλευρό σου, δίνοντας κουράγιο να συνεχίσεις!!!

ΠΟΤΕ… δεν θα σου πει πως προσπαθείς το αδύνατον…. διότι ΟΛΑ είναι δυνατά όταν η ψυχή σου τα επιθυμεί με σφοδρότητα… και εσύ κάνεις τα πάντα να πετύχεις!!!!

Αυτό από μόνο του σε καθιστά ΙΚΑΝΟ να κατακτήσεις ότι ονειρεύεσαι…

ΔΥΝΑΤΟ….  να αντέξεις μέχρι να πραγματοποιηθεί και….

ΑΞΙΟ….. να το βιώσεις γιατί το κέρδισες με το σπαθί σου!!!!

    








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου