Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

"Nuts and more". Ξηροί καρποί, γλυκά,ζαχαρωτά... και μελομακάρονα, κουραμπιέδες με 5,50 ευρώ το κιλό!!!





























Όσοι  πιστεύετε πως οι φτηνές τιμές δεν ανταποκρίνονται στην καλή ποιότητα.. θα αλλάξετε αμέσως άποψη μόλις επισκεφτείτε το «Nuts and more..»  στο Μαρούσι, Δήμητρος 8, στον πεζόδρομο  απέναντι από τον ηλεκτρικό σταθμό!

Ένα κατάστημα της οικογένειας Σύρμα που δραστηριοποιείται στον χώρο επεξεργασίας ξηρών καρπών από το 1970. 




















Όπως λέει ο κ. Βασίλης Σύρμας, ένας εκ των ιδιοκτητών, «προσπαθούμε πάντα να δίνουμε το καλύτερο, στην πιο προσιτή τιμή! Αυτή ήταν η φιλοσοφία μας από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε βλέποντας την προτίμηση του κόσμου να αυξάνεται διαρκώς, όχι μόνο για τους ξηρούς καρπούς που είναι το κύριο προϊόν που εμπορευόμαστε αλλά και για τα βουτήματα, τα σοκολατένια κεράσματα, τα γλυκά κουταλιού, τα ζαχαρωτά, τα ποτά, τους καφέδες και όλα τα υπόλοιπα είδη που μπορεί να βρει κάποιος στο μαγαζί μας. 
Πολλοί αναρωτιούνται πως τα καταφέρνουμε ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς που η οικονομική κρίση έχει πλήξει τους περισσότερους κλάδους. Η απάντηση είναι απλή! 
Η κατανάλωση φέρνει το κέρδος στον  επιχειρηματία! Όταν ο πελάτης είναι ευχαριστημένος και σε προτιμά είναι σίγουρο πως η επιχείρηση θα επιβιώσει! Αυτό λοιπόν κάνουμε πράξη!!! Προσφέρουμε το καλύτερο… στην χαμηλότερη τιμή που μπορούμε!»  



















Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο όταν πωλούνται οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα 5,50 ευρώ το κιλό!!! 
Πριν ενδεχομένως κάνετε δεύτερες σκέψεις για την ποιότητα… σας ενημερώνω πως αγόρασα… και είναι γευστικότατα!!! Δεν υπάρχει καμία διαφορά από τα υπόλοιπα που θα βρείτε στην αγορά… στην διπλάσια και πλέον τιμή! Για όσους μάλιστα νηστέψουν μέχρι τα Χριστούγεννα μπορούν να γεύονται τα συγκεκριμένα μελομακάρονα όλη την περίοδο, αφού είναι φτιαγμένα με λάδι. Νηστίσιμα είναι επίσης και τα λουκούμια μπουκίτσες σε διάφορες γεύσεις με 5,20 ευρώ το κιλό.      
Όσοι αγαπάτε το πολίτικο τσουρέκι μπορείτε να αγοράσετε το τεμάχιο του μισού κιλού, 2,50 ευρώ ενώ τα Αγιοβασιλιάτικα σοκολατάκια από 10,80 ευρώ το κιλό.

Κουλουράκια σταφίδας, σμυρνέϊκα, μούστου, κανέλας θα τα βρείτε 5,00 ευρώ το κιλό. Στην ίδια τιμή είναι και του αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη! Βουτήματα με σοκολάτα (πτι φουρ) 5, 50 ευρώ το κιλό.

















Φυστίκι Αιγίνης 13,80 ευρώ το κιλό, Αράπικο καλαμάτας 5,60 καρυδόψιχα 10,80, φουντούκι 13,80, αμύγδαλο ψημένο 13,80, στραγάλι αφράτο 5,80, πίνατς 4,20, σταφίδα μαύρη 4,80, σταφίδα ξανθή 5,80.
















'Ολες οι καραμέλες μέντας, ούζου, πορτοκάλι, λεμόνι, φράουλα, ροδόνερο, τριαντάφυλλο, κανέλα και πολλές ακόμα γεύσεις στα 4,80 ευρώ το κιλό.

Φρεσκοκομμένος ελληνικός καφές, 13,80 ευρώ το κιλό.

Νιφάδες βρώμης 2,20 ευρώ το κιλό.

Κορν φλεικς από 3,00 κιλό

Δοκιμάστε επίσης τα εξαιρετικά γλυκά κουταλιού χύμα, σε τιμές που ξεκινούν από 6,30 και τα σοκολατένια κεράσματα από  10,80 το κιλό.

Για όλους τους αναγνώστες του μπλογκ το ελληνικό φυστίκι αράπικο με αλάτι θα πωλείται από 5,60 στα 4,60 ευρώ το κιλό! Η προσφορά ισχύει μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2018.
Παράκληση να ενημερώνετε από την αρχή ότι επιθυμείτε την έκπτωση, προτού χτυπηθεί η απόδειξη στο ταμείο. 


Δήμητρος 8,  Μαρούσι τηλ. 215 5050 811
Λ. Δημοκρατίας 16,  Κερατσίνι τηλ. 210 46 32 185.
Κεντρική Λαχαναγορά  Ρέντη, Πτέρυγα του Καταναλωτή.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου