Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Βάφτιση με ζεστούς λουκουμάδες, ποπ κορν, μαλλί της γριάς, παγωτό... και ευτυχισμένα παιδικά χαμόγελα!!!






















Καιρό τώρα μια φίλη μου έψαχνε να βρει κάτι πρωτότυπο και οικονομικό για την βάφτιση του παιδιού της. Ως νέα μαμά επιθυμούσε να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους καλεσμένους, χωρίς όμως να ξοδέψει πολλά χρήματα τα οποία δεν διέθεταν με τον άντρα της. 

Αυτός ο λόγος δεν ήθελε να αποτελέσει αιτία να φύγουμε αμέσως μετά το μυστήριο, χωρίς να γιορτάσουμε μια τόση σημαντική μέρα τόσο για τους ίδιους που έγιναν πρώτη φορά γονείς… όσο και για τον νεοφώτιστο μικρό!

Ύστερα λοιπόν από επισταμένη έρευνα επέλεξε τον κ. Γιάννη Καρμίρη να πραγματοποιήσει την επιθυμία της! Οι λογικές τιμές αλλά πολύ περισσότερο η τριαντάχρονη πείρα που διαθέτει της έδωσαν την σιγουριά πως το αποτέλεσμα θα ήταν ακριβώς αυτό που λαχταρούσε!  




















Όταν φτάσαμε στην εκκλησία είχε στήσει ήδη στον περίβολο ότι χρειαζόταν για να γευτούμε ζεστούς παραδοσιακούς λουκουμάδες με μέλι και κανέλα ή ζεστή σοκολάτα! Λίγο παραπέρα βρισκόταν το καρότσι με διάφορες γεύσεις παγωτού, το οποίο τίμησαν δεόντως μικροί… μεγάλοι καθώς επίσης οι μηχανές που ετοίμαζαν ποπ κορν  και μαλλί της γριάς!

Τίποτα προπαρασκευασμένο…. όλα τα ετοίμαζε μπροστά στα μάτια μας!





















Από την πρώτη στιγμή μου έκαναν εντύπωση ο επαγγελματισμός, η καθαριότητα, η άψογη εξυπηρέτηση, η ευγένεια αλλά περισσότερο το χαμόγελο που αντιμετώπιζε εξήντα και πλέον πιτσιρίκια να πηγαινοέρχονται φωνάζοντας πως τα θέλουν όλα…. αμέσως!!! 


Εκεί δεν θαυμάζεις μόνον τον επαγγελματία… αλλά και την ψυχραιμία τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του να αντιμετωπίζουν χαλαρά μια τόσο... θορυβώδη κατάσταση! Στην ερώτηση  πως τα καταφέρνει...απάντησε γελώντας!
                                                                                                                             
"Είμαστε πλέον συνηθισμένοι… ύστερα από τόσα χρόνια που κάνουμε αυτή την δουλειά. Όλα τα παιδιά έχουν τις ίδιες αντιδράσεις όταν μπορούν να φάνε όση ποσότητα θέλουν από αυτό που επιθυμούν.. χωρίς να τα μαλώσει ο γονιός!!! Γι’ αυτό επιλέγουμε με τεράστια προσοχή τις πρώτες ύλες ώστε να παρασκευάζουμε αγνά προϊόντα διατηρώντας την άριστη ποιότητα! Αυτή είναι η φιλοσοφία μας για οποιαδήποτε εκδήλωση αναλαμβάνουμε εταιριών, σχολείων, συλλόγων, Δήμων, εγκαινίων μαγαζιών ή παιδικών πάρτυ! Με τον ιδιόκτητο εξοπλισμό που διαθέτουμε μπορούμε να εξυπηρετήσουμε μεγάλο αριθμό ατόμων χωρίς κανένα πρόβλημα."





















-Τι άλλα προϊόντα έχετε;

 Εκτός από λουκουμάδες, ποπ κορν, μαλλί της γριάς, ψήνουμε καλαμπόκι και κάστανα. Επίσης φτιάχνουμε μόνοι μας εκπληκτικό χαλβά Φαρσάλων και μουσταλευριά όταν είναι η εποχή της, τα οποία μας ζητούν πολλοί για επιπλέον κέρασμα.

-Ποιο είναι το κόστος; 

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο  φροντίζουμε οι τιμές μας να είναι λογικές. Τελευταία μάλιστα, μας προτιμούν και νεόνυμφα ζευγάρια που δεν έχουν χρήματα να κάνουν τραπέζι γάμου οπότε επιλέγουν να κεράσουν τους καλεσμένους τους, αμέσως μετά το μυστήριο. Δεν μπορώ όμως να σας πω κάποιο συγκεκριμένο χρηματικό ποσό γιατί ποικίλλει ανάλογα με τα είδη που θα επιλέξει κάποιος, την ποσότητα που θα παραγγείλει και τον αριθμό καλεσμένων που θα έχει.

Σίγουρα όμως είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί σεβόμαστε τον πελάτη και μας ενδιαφέρει να μείνει απολύτως ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα των υπηρεσιών μας, όσο και από τα λεφτά που θα διαθέσει!

Μέλημα μας είναι να αναπτύξουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί του ώστε, όχι μόνο να μας προτιμήσει ξανά στο μέλλον… αλλά να είναι σίγουρος πως όπου μας συστήσει δεν πρόκειται να τον εκθέσουμε ποτέ!!!



















Υπόσχεση που κρατάει πάντα… και το αποδεικνύουν οι άριστες  συνεργασίες που έχει με ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου! Ο επαγγελματισμός του, δεν επιτρέπει να αναφερθεί σε αυτές δημόσια αλλά δεν έχει σημασία. 

Το σημαντικότερο είναι να καταλάβουμε πως για ένα πετυχημένο κάλεσμα δεν χρειάζονται πολλά χρήματα αλλά σωστή επιλογή επαγγελματία!!! Όπως ακριβώς έκανε το φιλικό μου ζευγάρι που γιόρτασαν την βάφτιση του γιου τους όπως  ονειρεύτηκαν... χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία!

 Έτσι πέρασαν αυτοί καλά…. και εμείς καλύτερα!!!!   
  
Ιωάννης Καρμίρης
Κιν. 6932 330968  &  6909 063041





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου