Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Μην σιωπήσεις για τον παλιάνθρωπο...που θελήσει να σου "κλέψει" την ζωή!!!!





























Λυπάσαι τον «κακομοίρη»… που του έτυχαν τόσα εξ αιτίας της αχαριστίας που εισέπραξε από αυτούς που ευεργέτησε!!! Ενώ τους βοήθησε όλους… του γύρισαν την πλάτη δείχνοντας τον χειρότερο εαυτό τους!!!!

Έτσι τουλάχιστον σε διαβεβαιώνει με δάκρυα στα μάτια  για να γίνει πιστευτός…. και το καταφέρνει αφού χρησιμοποιεί όλους τους τρόπους που διαθέτει για να σε πείσει!!!

Είναι «τσακισμένος» από την αδικία… και την «απονιά» των γύρω ζητώντας συμπαράσταση γι’ αυτό που του συμβαίνει!!!

«Ξεχνάει» να πει όμως ο «αθώος»…. πως για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται φταίνε τα δικά του «εγκλήματα» τα οποία θα «πληρώνει» εφεξής με αυτό τον τρόπο…. αφού ποτέ ΔΕΝ κατάλαβε πως είναι αδύνατον να κοροϊδεύει τους πάντες….. για πάντα!!!!

Μπορεί με την πονηριά να τα κατάφερε μέχρι τώρα όπως νομίζει…. αλλά δεν επαρκεί ώστε να διατηρήσει τον ρόλο του «κατατρεγμένου» που εξυπηρετεί τα βρώμικα σχέδια του!!!    

Μόλις πάρεις χαμπάρι τι ρόλο παίζει… φαίνεται ξεκάθαρα το «μεγαλείο» του!!!

Τότε βέβαια γίνεσαι ο χειρότερος εχθρός του φοβούμενος μη τυχόν αποκαλύψεις στους υπόλοιπους πόσο παλιάνθρωπος είναι!!!

Προσπαθεί λοιπόν να σε διαβάλλει επικαλούμενος απίστευτες ψευτιές για να σώσει το τομάρι του διατηρώντας έτσι την καλή εικόνα... που του επιτρέπει να επωφελείται εις βάρος τους!!!

Να πίνει εις υγεία των κορόιδων επιβεβαιώνοντας πως η αλητεία που τον χαρακτηρίζει υπερέχει της καλοσύνης… αφού καταφέρνει να παίρνει ολοένα και περισσότερα… χωρίς να επιστρέφει το παραμικρό!!!

Αισθάνεται «μάγκας» που σε εκμεταλλεύεται αδίστακτα δίχως τσίπα για όσο τον βολεύει!!!

Είναι δε τόσο πονηρός που βασίζεται στην αξιοπρέπεια σου ότι θα ντραπείς να ενημερώσεις τους γύρω περί τίνος «λουλουδιού» πρόκειται…. και έτσι θα την γλυτώσει συνεχίζοντας να βρίσκει θύματα ανενόχλητος!!!!!

ΜΗΝ του κάνεις το χατίρι!!!!

ΜΗΝ τον αφήσεις να πληγώσει και άλλους βασιζόμενος στην δική σου σιωπή… γιατί αν το είχαν κάνει οι προηγούμενοι…. δεν θα την πατούσες εσύ!!!!

ΜΙΛΗΣΕ λοιπόν…. για το τι συμβαίνει γιατί η ντροπή είναι δική του και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ φέρεις ευθύνη για τις ασχήμιες του!!!

Δεν κατανοώ γιατί πρέπει να αισθάνεσαι  υπόλογος επειδή ξεγελάστηκες!!! 

Ούτε μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό θα κατηγορηθείς για την ανθρωπιά που έδειξες σε έναν τυχάρπαστο…. που δεν γνώριζες από πριν την πραγματική του ταυτότητα!!!!

Αν είναι να χαρακτηριστείς χαζός γι’ αυτό… να το δεχτείς με χαρά που διατηρείς το δικαίωμα να συμπεριφέρεσαι όπως επιτάσσει η ψυχή σου… και όχι το συμφέρον σου!!!

Να είσαι υπερήφανος που δίνεις…. χωρίς να περιμένεις πρώτα να πάρεις!!!

Μπορεί να μην είναι λογικό στον κόσμο που ζούμε... είναι όμως αυτό που σε κάνει να ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ζώντας όπως επιλέγεις ΕΣΥ.... όχι όπως επιβάλλει κάθε «τελευταίος» που δεν ξέρει καν τι είναι… αρχές και αξίες!!!!

Σίγουρα έχει ψυχικό κόστος να μιλήσεις για τις παλιανθρωπιές που βίωσες!!! Αν όμως σκεφτείς πόσο εύκολα μπορεί να βρεθεί κάποιος άλλος στην ίδια θέση… εξ αιτίας της σιωπής σου θα βρεις την δύναμη  να το κάνεις γιατί έτσι τον προστατεύεις… ξεμπροστιάζοντας ένα άτομο που είναι ικανό…να πράξει μόνο το κακό!!!

Αν όλοι λειτουργούσαν με τον ίδιο τρόπο… κάτι τέτοιοι τύποι αν δεν είχαν «εξαφανιστεί»… θα είχαν τουλάχιστον λουφάξει μέσα στην δυστυχία τους χωρίς να τολμούν με περίσσιο θράσος να «κλέψουν» την ζωή σου…. 

Να την ισοπεδώσουν με σκοπό να γίνεις δυστυχέστερος από δαύτους γιατί μόνο έτσι μπορούν δικαιολογήσουν… την κατάντια της αξιοθρήνητης ύπαρξη τους!!!




















2 σχόλια:

  1. και γω σιωπησα λογο αξιοπρεπειας αργα καταλαβα το λαθος μου μια γιατι με επνιξαν οσα δεν ειπα και μια γιατι θα ερθουν κι άλλοι στη θεση μου εξαιτιας της σιωπης μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν μαθαίνουμε από τα λάθη μας... πάντα κάνουμε σωστές επιλογές παρακάτω!!! Να είστε καλά!!! Ευχαριστώ για το σχόλιο!!! Το μπλόγκ έχει σελίδα στο facebook με την ονομασία Lena Karasavva Συγγραφέας
    θα χαρώ να συνεχιστεί από εκεί η επικοινωνία μας!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή