Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Οι "ωραίοι" άνθρωποι... "κουβαλούν" την ευτυχία μέσα τους!!!





Είναι απρόβλεπτοι… γιατί δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!!! Κάνουν πάντα αυτό που επιτάσσει η συνείδηση τους… χωρίς ενδοιασμό ακόμα και αν βρεθούν μόνοι… εναντίον όλων!!! Αρνούνται να ενδώσουν στον φόβο γνωρίζοντας πως η καρδιά… «οδηγεί» πάντα στο σωστό δρόμο!!!  

Δεν τους αφορά η γνώμη όσων δεν σέβονται!!! Χαράζουν δική τους πορεία ονομάζοντας τις δυσκολίες που συναντούν... μαθήματα που τους ωφελούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτογνωσία!!!!  

Δεν κλαίγονται… ούτε παραπονούνται για τις ατυχίες... χάνοντας πολύτιμο χρόνο!!! 

Αναλαμβάνουν τις ευθύνες για οτιδήποτε αρνητικό παρουσιάζεται στην ζωή τους γνωρίζοντας πως αν δεν το επέτρεπαν οι ίδιοι… δεν θα συνέβαινε ποτέ!!!

Γι’ αυτό είναι απόλυτοι στις σχέσεις τους!!! Απορρίπτουν οποιονδήποτε δεν τους μοιάζει… με συνοπτικές διαδικασίες!!! Ξέρουν πως είναι ανέφικτο να επικοινωνήσουν μαζί του… όταν δεν μιλούν την ίδια γλώσσα και τελείως ψυχοφθόρο να το προσπαθήσουν!!!

Μετράνε τους ανθρώπους σύμφωνα με το ανάστημα που έχουν… ποτέ με την θέση, την ισχύ ή την οικονομική επιφάνεια.. που τους αφήνει παγερά αδιάφορους!!! 

Αν κάποιος δεν διαθέτει ψυχή… και προσπαθεί να αποδείξει ποιος είναι.. επιδεικνύοντας τα χρήματα που έχει..φαντάζει τουλάχιστον γελοίο να πάρουν στα σοβαρά.. αυτόν που κοστολογεί την ύπαρξη του… ανάλογα με τα πόσα «χαρτιά» έχει στην τσέπη!!! 

Προτιμούν την μοναξιά.. από μια κακή σχέση που τους εξουθενώνει ψυχικά!!! Αρνούνται να μπουν σε αυτή την διαδικασία… επιλέγοντας να ξεκαθαρίζουν από την αρχή, τι ακριβώς θέλουν χωρίς καμία έκπτωση!!!

Είναι επιλεκτικοί, σταθεροί.. και ασυμβίβαστοι!!!
Όχι επειδή θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο…. αλλά ξέρουν πως αν δεν «χωράς» κάπου…. το λογικό είναι να απομακρύνεσαι χωρίς να προσπαθείς να το φέρεις στα μέτρα σου.. που ούτως ή άλλως είναι ουτοπία!!!

Βασίζονται στην ειλικρίνεια… αφού τους προσφέρει περισσότερα… απ’ όσα χάνουν!!! Λέγοντας την αλήθεια… παραμένουν κοντά τους οι άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονται και τους αγαπούν.. γι’ αυτό που είναι!!!  

Ουδέποτε κουτσομπολεύουν… ή κατακρίνουν!!! Δεν το ‘χουν ανάγκη… ασχολούνται με την δική τους ζωή!!!

Μιλούν με ευγένεια… όπως επιβάλλει η αγωγή τους!!! Είναι θετικοί… διότι αγαπούν το φως και το ψάχνουν.. ακόμα και στο πιο βαθύ σκοτάδι!!! Δύσκολα χάνουν το κουράγιο τους… ξέρουν πως μετά την μπόρα βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο!!!  

Πιστεύουν στον εαυτό τους και αυτό τους δίνει δύναμη να επιχειρούν το αδύνατον... σίγουροι πως στο τέλος θα τα καταφέρουν!!! Ποτέ όμως δεν περιαυτολογούν… ούτε κομπάζουν για τα επίτευγμα τους τα οποία πετυχαίνουν ύστερα από πολύ κόπο και μόχθο…. για να να μην πατούν γερά τα πόδια τους στην γη!!!     

Αποστρέφονται την ασχήμια.. και όλους εκείνους που την υιοθετούν!!! Όταν απορρίπτουν κάτι είναι για πάντα… και δεν υπάρχει περίπτωση να το αποδεχτούν ξανά αφού η ζωή τους δίδαξε πως το ίδιο λάθος δεύτερη φορά…. το «πληρώνεις» πολύ ακριβότερα από την πρώτη!!!

Νοιώθουν τυχεροί για όσα έχουν.. εκτιμώντας τα πάντα και ευχαριστούν τον Θεό που τους ευλογεί να τα χαίρονται!!!

Εστιάζουν  στα ουσιαστικά…  που «γεμίζουν» την ψυχή ελπίδα… χαρά… αισιοδοξία… με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα με χαμόγελο χωρίς να χάνουν καμία όμορφη στιγμή!!!

Οι «ωραίοι» άνθρωποι δεν περιμένουν την μοίρα να τους οδηγήσει εκεί που θέλουν… ούτε κανέναν να τους προσφέρει την ευτυχία!!! 

Την «κουβαλούν» μέσα τους…  

Γνωρίζοντας πως κάθε μέρα που ξημερώνει είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία να κατακτήσουν ότι επιθυμούν διακαώς!!!!

Οι "ωραίοι" άνθρωποι... δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν ποτέ...

Γιατί στοχεύουν στο σπουδαίο... βιώνουν το σημαντικό....

Και ονειρεύονται... έχοντας καρδιά μικρού παιδιού!!! 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου