Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Μην δίνεις αξία σε κανένα άθλιο άτομο.... η ζωή θα το ανταμείψει όπως πρέπει!!!!




























Κορόιδο!!!! Έτσι αισθάνεσαι όταν σου ζητάει κάποιος να τον βοηθήσεις και μετά γυρίζει την πλάτη… νομίζοντας πως δεν σ’ έχει πλέον ανάγκη!!!
Σε χρησιμοποίησε να κάνει την δουλειά του και τώρα… όχι μόνο δεν σε ξέρει αλλά ενοχλείται κιόλας από την παρουσία σου!!!

Είναι δε τόσο μεγάλη η κατάντια του... που δεν διστάζει να κάνει τον «έξυπνο» αφού κατάφερε να σε ξεγελάσει  χωρίς να πάρεις χαμπάρι!!!
Πικραίνεσαι διαπιστώνοντας τόση αχαριστία… με συνέπεια να τα βάζεις με τον εαυτό σου που έδωσε πολλά… σ’ ένα άτομο που δεν άξιζε τίποτα!!!

Συμπαραστάθηκες με όλες σου τις δυνάμεις…. εξαντλώντας σωματικά και ψυχικά αποθέματα και αντί να ακούσεις «ευχαριστώ»... δείχνει ξεδιάντροπα πόσο βλάκας υπήρξες που απορείς πραγματικά πως μερικοί θέλουν να αποκαλούνται ακόμα… άνθρωποι!!!!

Τέτοιοι θλιβεροί τύποι βρίσκονται παντού!!!!

Μπορεί να είναι «σύντροφος»… «φίλος»… ή ακόμα «συγγενής» που θεωρεί την καλοσύνη  μέγιστη «ανοησία» και ως εκ τούτου…. μοιραία θα σε αντιμετωπίζει πάντα ως κορόιδο!!!!

Θρασύδειλα ανθρωπάρια που θυμούνται πως υπάρχεις όταν είναι να κερδίσουν κάτι από σένα.. αποθεώνοντας τάχα τις αρετές σου!!! Μόλις όμως το πάρουν… γίνεσαι πάλι «άγνωστος»… μέχρι την επόμενη φορά που θα σε χρειαστούν… σίγουροι πως θα ενδώσεις ξανά αφού είσαι καλός… άρα και ηλίθιος όπως πιστεύουν!!!

Στερούνται βλέπεις νοημοσύνης να καταλάβουν πως αν ο «ηλίθιος» αγανακτήσει … τότε θα τους διαγράψει μια και καλή αντιδρώντας χωρίς κανένα συναισθηματισμό!!!!   
Με αυτόν τον τρόπο απαγορεύει να τον πληγώνουν… ειδικά όταν συνειδητοποιήσει πως η ανθρωπιά με την οποία συμπεριφέρεται  γίνεται μοχλός να τον εκμεταλλεύονται επιβαρύνοντας την ζωή του με παραπάνω προβλήματα τα οποία καλείται να λύσει ολομόναχος!!!!

Γι’ αυτό επιλέγει να γίνει «αόρατος»…. απέχοντας από κάθε τι… βάζει σε κίνδυνο την ηρεμία του γνωρίζοντας πως αν δεν προστατευτεί ή θα καταρρεύσει… ή θα αναγκαστεί να τους μοιάσει!!!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα...να δίνεις την ψυχή σου και ο άλλος να σε χρησιμοποιεί χωρίς κανένα δισταγμό!!!!
Ουδείς που διαθέτει αυτοσεβασμό… ανέχεται κάτι τέτοιο επειδή πιστεύουν ορισμένοι… πως δεν μπορεί να κάνει αλλιώς!!!

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!

Μπορεί άνετα να παραμερίσει όσους «μαυρίζουν» την ψυχή του….. επιλέγοντας να βρίσκονται κοντά του… ΜΟΝΟ εκείνοι που εκτιμούν…. σέβονται και θεωρούν ακριβό «δώρο» ότι προσφέρει με την καρδιά του!!!

Οι υπόλοιποι… απλά δεν τον αφορούν!!!!

Όποιος νομίζει πως ο καλός άνθρωπος δεν αλλάζει…. οπότε μια ζωή θα τον εκμεταλλεύεται… πλανάται πλάνην οικτρά!!!!

Μόλις καταλάβει την κοροϊδία … κατεβάζει διακόπτες!!! Απαξιώνει τα πάντα και τους πάντες… σαν να μην υπάρχουν!!!! Δεν τον αγγίζει ΤΙΠΟΤΑ…. που αφορά άτομα τα οποία έχει διαγράψει!!! 

Μπορεί να παίξεις πολλές φορές μαζί του….. όταν όμως «μπουχτίσει» αχαριστία σίγουρα θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.. με όλες τις συνέπειες!!!

Αν για τον πονηρό… η εκμετάλλευση είναι «μαγκιά» για κείνον η αδιαφορία… είναι η καλύτερη «εκδίκηση»!!!!

Γνωρίζει πως δεν χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω αφού η ζωή επιστρέφει ΠΑΝΤΑ συμπεριφορές!!! Μπορεί να αργεί μερικές φορές… αλλά δεν ξεχνάει ΠΟΤΕ!!!!

Τότε καθένας παίρνει πραγματικά αυτό που του αναλογεί σύμφωνα με τις πράξεις  του… χωρίς να είναι σε θέση να αλλάξει κάτι αφού είναι πλέον αργά!!!

Η καλοσύνη επιβραβεύεται με ηρεμία… γαλήνη…. δοτικούς ανθρώπους  που προσφέρουν απλόχερα χαμόγελο περιφρονώντας τους πονηρούς που  «πληρώνονται» με αβάσταχτη ερημιά και μιζέρια!!!

Προσπέρασε λοιπόν όποιον θεωρεί πως μπορεί να σε «πατήσει»…. επειδή αποστρέφεσαι την ασχήμια!!! Αγνοεί  ο ταλαίπωρος πως όποιος προσπάθησε να πορευτεί με το άδικο… δυστύχησε δια παντός!!!

Τα λεφτά δεν αγοράζουν υγεία… ενδιαφέρον… συμπόνια, μήτε αγαπούν!!!

Γι' αυτό δεν μπορούν να συγκριθούν με σένα... που την δύσκολη στιγμή των δικών σου ανθρώπων βρίσκεις πάντα την δύναμη να απλώσεις το χέρι λέγοντας…
Μην φοβάσαι… εδώ είμαι εγώ!!!!

Είναι ευλογία να συμπεριφέρεσαι με ανθρωπιά.... και αν δεν αφήσεις κανέναν να στο στερήσει... πάντα η ζωή θα βρίσκει τρόπους να στο ξεπληρώνει... συνέχεια!!!!













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου