Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

GRILL BAR Χαϊδαρίου. 'Οταν το σουβλάκι συναγωνίζεται και τις πιο γκουρμέ γεύσεις!!!






















Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… πήγαινε να φας και θα με θυμηθείς!!! Αυτό λέμε για ένα μαγαζί όπως είναι το GRILL BAR στο Χαϊδάρι  που αν το επισκεφτείς μια φορά… είναι σίγουρο πως θα πας πολλές ακόμα!!!



Σουβλάκια κοτόπουλου και γύρος από κοτόπουλο 



















Η Έλλη που επιμελείται το σερβίρισμα και ο Γιάννης δεινός ψήστης με δεκαπέντε και πλέον χρόνια εμπειρίας δημιούργησαν έναν όμορφο, φιλικό και προπαντός καθαρό χώρο... που θα πήγαιναν να φάνε με την οικογένεια τους!  

Όπως λέει ο ίδιος « Ανοίξαμε πριν από δύο μήνες περίπου με πολύ μεράκι, κέφι και προπαντός διάθεση να μείνουν όλοι οι πελάτες ευχαριστημένοι! Καταφέραμε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε όλες τις γευστικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από ένα Grill Bar! Γι’ αυτό δώσαμε αυτή την ονομασία στο μαγαζί! Όπως στο μπαρ διαλέγει το ποτό του… έτσι και εδώ μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία κρεατικών, σαλατών και δέκα σως τις οποίες φτιάχνομαι μόνοι μας! Τίποτα δεν αγοράζουμε απ’ έξω. Τα πάντα είναι χειροποίητα για να είναι σταθερή η ποιότητα ώστε να μπορούμε να την ελέγχουμε… πριν οτιδήποτε φτάσει στον πελάτη. Το σουβλάκι είναι η τροφή που αγαπάει ο Έλληνας και την προτιμά όλες τις ώρες»  



Συκώτι μοσχαρίσιο και μπριζόλα χοιρινή






  


Δοκιμάστε αχτύπητο σουβλάκι καλοψημένες χοιρινές μπριζόλες, φοβερό συκώτι και μοσχαρίσια μπιφτέκια, υπέροχο κοντοσούβλι extra large, λουκάνικο, χειροποίητα καλαμάκια κοτόπουλο και χοιρινό 120 γραμ., κεμπάπ ενώ η περίφημη ποικιλία δύο ατόμων (πρώτη φωτογραφία)  συνοδεύεται από τζατζίκι και σως κοκτέιλ ξεπερνώντας σε βάρος... τα δύο κιλά κρέας!!! 



Κοντοσούβλι χειροποίητο βέργας

















Οι μερίδες είναι τεράστιες καθώς επίσης και οι έξι σαλάτες που θα σας προτείνουν να συνοδεύσετε το φαγητό σας! Ξεχωρίζουν η ρόκα γραβιέρα με στικ πίτας και σως μελιού, η ρόκα παρμεζάνα με σως ροδιού και η αυθεντική Ceaser΄s με αντζούγια, σκόρδο και παρμεζάνα! 



Σαλάτα Ceaser"s














Για τους οπαδούς του ντάκου… εδώ θα γευτείτε έναν από τους καλύτερους που έχετε φάει ποτέ!!!

Τα πάντα είναι χειροποίητα!!! Από το τζατζίκι μέχρι τις δέκα σως που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Καθώς επίσης τις εκπληκτικές ψητές μελιτζάνες με κόκκινη σάλτσα και τριμμένη γραβιέρα από πάνω! 
Η τιμή για το τυλιχτό σουβλάκι είναι 2,30 ευρώ. Για το σκέτο καλαμάκι 1,5 ενώ ότι άλλο επιλέξτε υπολογίστε πως θα πληρώσετε περίπου 12 ευρώ το άτομο μαζί με το ποτό.


Grill Bar Χαϊδαρίου
Στρατάρχου. Καραϊσκάκη 75
Χαϊδάρι 124 61
Τηλ. 210 53 26 306
Ανοιχτά από 12.30- 00.30















  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου