Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

'Οποιος είναι ανίκανος να αγαπήσει....σίγουρα θα σε προδώσει!!!





























Ορκίζεται πως στο πρόσωπο σου βρήκε τον άνθρωπο που αναζητούσε ανέκαθεν!!! Κάνει ότι είναι δυνατόν να το αποδείξει… φτάνοντας πολλές φορές σε ακραία σημεία!!!!

Αντί αυτό να σε υποψιάσει… σε ενθουσιάζει νομίζοντας πως βρήκες επιτέλους τον έρωτα της ζωής σου!!! Έτσι παραβλέπεις όχι μόνο τις αιτίες των δεκάδων προβλημάτων που τον ταλανίζουν.. αλλά και το γεγονός πως τα προκαλούν πάντα οι άλλοι… ΠΟΤΕ εκείνος όπως ισχυρίζεται!!!

Τον βοηθάς με όλες σου τις δυνάμεις ελπίζοντας να αφήσει σύντομα πίσω οτιδήποτε δυσάρεστο και να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην σχέση σας… όπως αρέσκεται να επαναλαμβάνει!!!

Ζεις πραγματικά για αυτή την μέρα…. κάνοντας τα αδύνατα δυνατά… να ισορροπήσει!!! Υπομένεις τις παράλογες απαιτήσεις καθώς επίσης τις αναίτιες εκρήξεις θυμού χωρίς να παραπονιέσαι γιατί όπως πιστεύεις ξεσπά επάνω σου… άθελα του και είναι κάτι παροδικό!!!!

Σε έχει πείσει γι’ αυτό αφού συνεχώς τονίζει πως η αγάπη χρειάζεται θυσίες…. με την διαφορά πως η συγκεκριμένη…. τις απαιτεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από σένα!!! Ούτε αυτό όμως σε κάνει να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει!!! Είσαι πεπεισμένος πως αφού έκανε το παν να σε κερδίσει... είναι το ιδανικό ταίρι!!!  

Ενώ καθημερινά δίνεις ολοένα παραπάνω… αντί να μειωθούν τα προβλήματα…. διαρκώς αυξάνονται!!!

Τώρα πλέον δεν του φταίνε μόνο οι άλλοι…. αλλά και ΕΣΥ που δεν τον κατανοείς, όπως υποστηρίζει ζητώντας… χρόνο και προσοχή που δεν διαθέτει  αφού γνωρίζεις πόσο «κουρασμένος» είναι ψυχικά!!!!

Δεν λέει όμως πως όσες φορές πασχίζεις να ξεχάσει έστω και στιγμιαία τις δυσκολίες σε κατηγορεί για ανεπάρκεια… να συμμεριστείς την άσχημη θέση στην οποία βρίσκεται!!! 

Έχει φτάσει μάλιστα στο σημείο να σου ζητάει τα ρέστα επειδή δεν μπορεί να ορθοποδήσει… ρίχνοντας πάνω σου όλα τα βάρη αφού η γκρίνια σου τον επηρεάζει αρνητικά... με συνέπεια να μην μπορεί να πάρει σωστή απόφαση!!!

Ενώ βλέπεις πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο… αντί να αντιδράσεις… παραμένεις απαθής περιμένοντας να διορθωθεί κάτι!!! Γι’ αυτό το «κάτι»….  που αναμένεις συνεχώς αλλά δεν έρχεται… αποφεύγεις να κάνεις οποιοδήποτε παράπονο γιατί ξέρεις πως θα καταλήξει σε έντονους καυγάδες… τους οποίους τελικά θα χρεωθείς!!!

Έτσι λοιπόν αφήνεις τελείως απροστάτευτο τον εαυτό σου με αποτέλεσμα… να γίνεις έρμαιο στις διαθέσεις του!!!

Σε πληγώνει διαρκώς με την συμπεριφορά του και αντί να ορθώσεις ανάστημα βάζοντας τέλος στις ασχήμιες…. τον αφήνεις να αλωνίζει νομίζοντας πως κάποια στιγμή…. θα καταλάβει το λάθος του!!!

Το δικό του… το βλέπεις!!! Για το δικό σου όμως ούτε λόγος... φτάνοντας κάποια στιγμή να γονατίσεις τελείως!!!!

Αντί να σε βοηθήσει... όχι μόνο απαξιεί αλλά σε γεμίζει ενοχές διότι τον επιβαρύνεις με περισσότερα προβλήματα…. από αυτά που ήδη έχει!!!!

Αυτό προβάλλει ως «ατράνταχτο» επιχείρημα για να γυρίσει την πλάτη…. αφού πλέον δεν έχεις τίποτα παραπάνω να του δώσεις αντιμετωπίζοντας  με εξοργιστική απάθεια την ψυχική εξουθένωση που σου προκάλεσε!!! Απαιτεί μάλιστα να μην τον ενοχλείς γιατί ο «περίεργος» χαρακτήρας σου… δεν τον αφήνει νηφάλιο να αντιμετωπίσει τις  δυσκολίες του!!!

Ήταν βέβαια αναμενόμενο πως θα φτάσει εκεί η κατάσταση… αφού του έδωσες το δικαίωμα να φερθεί τόσο πρόστυχα!!!

ΕΣΥ… του επέτρεψες να σε εκμεταλλευτεί σε τέτοιο σημείο που δεν μπορείς πλέον να σηκώσεις κεφάλι!!!

Από εσένα πήρε την άδεια να παίξει μαζί σου για όσο τον βόλευε!!!

Η  δική σου ανασφάλεια… του επιβεβαίωσε την «τεράστια αξία» που έχει και δεν σκοπεύει τώρα να την χαραμίσει με ένα αποτυχημένο άτομο που βρίσκεται στα πατώματα αφού του ταιριάζουν δυνατές προσωπικότητες όπως ο ίδιος, τρομάρα του…. γι’ αυτό ήδη τις αναζητά!!!

Όσο για σένα…. ας πρόσεχες!!!

ΑΥΤΗ είναι η φιλοσοφία του και αν επιμείνεις παραπάνω να σε λυπηθεί μπας και σου δώσει λίγη σημασία… εκείνο που θα καταφέρεις είναι να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου!!!!

Προσπάθησε λοιπόν όσο το δυνατόν συντομότερα να μαζέψεις τα «κομμάτια» σου… προχωρώντας μπροστά!!! Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο… αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα δυσκολότερο!!!

Μην ψάχνεις να βρεις αιτία για την παλιανθρωπιά… ΔΕΝ υπάρχει!!!

Όταν ο άλλος ΕΠΙΛΕΓΕΙ το σκοτάδι… αφού μόνο εκεί μπορεί να υπάρξει… είναι βλακώδες να ζητάς εξηγήσεις!!!!

ΔΙΚΗ σου… είναι η ευθύνη που τον άφησες να ασχημονήσει χωρίς να βάλεις ένα τέλος από την αρχή!!!

Τώρα πλέον πρέπει να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες του τεράστιου σφάλματος να παραδοθείς άνευ όρων… σε όμορφα λόγια  που ήταν όλα ψέματα!!!

Μην κλαις λοιπόν… για κάτι που ΔΕΝ υπήρξε ΠΟΤΕ!!!

Είναι ανόητο να καταδικάσεις την υπόλοιπη ζωή σου… επειδή άφησες ένα παλιάνθρωπο να σε ξεγελάσει!!!! Σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν το οφείλεις αυτό!!!

Συγχώρεσε τον εαυτό σου για την αφέλεια που έδειξες… κατανοώντας πως όσο αρνείσαι να τον γνωρίσεις θα βιώσεις και άλλα τέτοια παθήματα μελλοντικά!!!

Συνειδητοποίησε πως όταν ξέρεις ποιος είσαι… τι θέλεις και για ποιόν λόγο…. ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να σε εξαπατήσει γιατί αποκτάς την δύναμη να τον απομακρύνεις αμέσως!!!

ΑΔΥΝΑΤΟΝ… να σε παρασύρει στα επικίνδυνα μονοπάτια του.. όταν  έχεις δική σου περπατησιά!!!

ΑΝΕΦΙΚΤΟ… να σε αναγκάσει να "μοιραστείς" το σκοτάδι του!!!

ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ να σε κοροϊδέψει ότι σ’ αγαπάει….
Αφού θα αγαπάς ήδη τον εαυτό σου…
Και θα ξέρεις… ΑΚΡΙΒΩΣ πως είναι!!!!
  








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου