Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Μανόλης Αγγουρίδης: Καθένας οφείλει να εξασφαλίσει από σήμερα, την ποιότητα ζωής του αύριο!




Ο Μανόλης Αγγουρίδης είναι από τους πλέον έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους. Οι γνώσεις και η πολυετή πείρα του στον κλάδο είναι πολύτιμες, για όσους θέλουν να διατηρήσουν αλλά και να εξασφαλίσουν το επίπεδο διαβίωσης τους. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σιγουριά προτείνει τις καλύτερες λύσεις για ασφαλιστικά συμβόλαια με εξειδίκευση σε αυτά που αφορούν την υγεία και την συνταξιοδότηση, ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα, χωρίς ποτέ να παραβλέπει τον ανθρώπινο παράγοντα.

-Γιατί να κάνει κάποιος ασφάλιση υγείας; 

Πέρα και πάνω απ’ όλα τα ανθρώπινα αγαθά υπάρχει ένα που είναι το πολυτιμότερο… η υγεία μας!!! Φροντίζοντας  λοιπόν την καλή φυσική μας κατάσταση μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα πετυχαίνοντας τους στόχους και τα όνειρα που έχουμε. Δεδομένης της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε τα τελευταία δέκα χρόνια διαπιστώνουμε τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν στον δημόσιο σύστημα υγείας. Η ανασφάλεια που προκύπτει από αυτό το γεγονός ωθεί να κάνουμε κάποιο πρόγραμμα υγείας σε ιδιωτική εταιρία.

-Τι κερδίζουμε από μια τέτοια κίνηση;

Καταρχήν εξασφαλίζουμε αξιοπρεπή νοσηλευτική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καθώς επίσης οικονομική προστασία για την οικογένεια μας αν αντιμετωπίσουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Όσο και αν δεν το πιστεύετε ένα ασφαλιστήριο υγείας είναι ένα από τα σημαντικότερα δώρα που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας! Το ίδιο ισχύει και για το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα!

-Ποιο είναι το κίνητρο που αποφασίζει να το κάνει κάποιος;

Κανένας δεν παίρνει εύκολα την απόφαση να βάλει στην άκρη ένα μέρος των χρημάτων που κερδίζει, με σκοπό να το αποταμιεύσει για να το βρει ύστερα από πολλά χρόνια, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στο ασφαλιστικό τοπίο της χώρας, σχετικά με τα μελλοντικά εισοδήματα! Όποιος λοιπόν αποφασίσει να ενταχτεί σε ένα τέτοιο πρόγραμμα παίρνει το μέλλον στα χέρια του φροντίζοντας από νωρίς να έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο και μετά την συνταξιοδότηση του.
Ευτυχώς σήμερα όλο και περισσότεροι Έλληνες συνειδητοποιούν, πως τα συγκεκριμένα προγράμματα της ιδιωτικής ασφάλισης θα τους επιτρέψουν να χαρούν την ζωή, τότε ακριβώς που θα έχουν στην διάθεση τους τον πολυπόθητο ελεύθερο χρόνο.

-Πως εξασφαλίζει κάποιος πως θα πάρει μελλοντικά τα χρήματα του;

Η Ασφαλιστική εταιρεία εγγυάται ότι στο τέλος του συμβολαίου θα σου δώσει εφάπαξ ή τμηματικά τα χρήματα που προσυμφωνήσατε. Το εγγυάται και το πράττει! Δεν υπάρχει φόβος ότι θα κλείσει και θα χάσεις τα λεφτά σου. Οι ασφαλιστικές εταιρείες πλέον εποπτεύονται από την Τράπεζα Ελλάδος. Δηλαδή από την  Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και διέπονται από αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο, το οποίο έχει γίνει αυστηρότερο  με την εφαρμογή του Solvency II από την 1η Ιανουαρίου 2016. Άρα όσες κρίνονται φερέγγυες σημαίνει ότι διαθέτουν επαρκή αποθεματικά ώστε να ανταποκριθούν και στις πιο υψηλές απαιτήσεις! 
Σημειώστε πως το ποσό που θα λάβει ο ασφαλισμένος στην λήξη του συμβολαίου ΔΕΝ φορολογείται. Η ιδιωτική σύνταξη λειτουργεί με το κεφαλαιοποιητικό σύστημα! Δηλαδή σαν κουμπαράς. Όσο πιο νωρίς αρχίσεις να βάζεις χρήματα στον κουμπαρά τόσα πιο πολλά θα μαζέψεις και μάλιστα τοκισμένα.
Να συμπληρώσω επίσης πως τα επιτόκια των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων είναι ιδιαίτερα προνομιακά για τους καταναλωτές σε σχέση με τους προθεσμιακούς λογαριασμούς των τραπεζών. Το ποσό που θα λαμβάνουν θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στην πενιχρή σύνταξη που πλέον εγγυάται το δημόσιο! Καθένας λοιπόν από εμάς έχει πολλούς και σοβαρούς λόγους να εξασφαλίσει από σήμερα…. αυτό που επιθυμεί να βιώσει αύριο!!!

Μανόλης Αγγουρίδης
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Σκουλενίου 1  Αθήνα
Τηλ. 210 3737500
Φαξ 210 3737502
Κινητό 6932 329092








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου