Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Μην περιμένεις αγάπη.....από αυτόν που δεν την αντέχει!!!










Έχεις πείσει τον εαυτό σου πως δεν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι να αγαπούν αληθινά!!!  Θεωρείς απίθανο έως αδύνατον  να βρεις έναν  σωστό σύντροφο και το επιβεβαιώνεις κάθε φορά που βιώνεις την προδοσία!!!
Απογοητεύεσαι πλήρως!!!!  

Η φράση «όλοι λένε ψέματα» γίνεται το μότο σου με αποτέλεσμα να ρίξεις τον πήχη…. αναζητώντας πλέον τον μονόφθαλμο ανάμεσα στους τυφλούς!!! Όποιος σου υπενθυμίζει πως δεν αξίζεις κάτι τέτοιο...η μόνιμη απάντηση που δίνεις είναι... «άντε βρες τον καλύτερο»!!!

Πώς να τον βρεις όμως.. όταν προτού καν τον γνωρίσεις έχεις ήδη συμβιβαστεί με την ασχήμια;;;

Από πού και έως που περιμένεις να μπει στην ζωή σου ένα σοβαρό άτομο όταν ξοδεύεις χρόνο με τον κάθε ανίκανο…. πιστεύοντας πως όλοι του μοιάζουν;;;

Γιατί να βιώσεις το ιδανικό… όταν απορρίπτεις με σιγουριά πως αποκλείεται να σου τύχει;;;

Έτσι...όποιος βρεθεί στον δρόμο σου γίνεται αποδεκτός σύμφωνα με την «λογική» που πορεύεσαι!!! Αφού ουδείς είναι σωστός… βολεύεσαι με τον κάθε τυχάρπαστο ο οποίος όμως.. είναι δεδομένο πως θα συμπεριφερθεί σκάρτα!!!!

Οι πιθανότητες να μην να σε πληγώσει ένας τέτοιος χαρακτήρας είναι τόσες… όσες να πετύχεις τα νούμερα του Τζόκερ στην επόμενη κλήρωση!!! Θεωρητικά το καταλαβαίνεις…. πρακτικά όμως δεν το δέχεσαι!!!

Οπότε… αρχίζει το «δράμα»!!!!

Εσύ προσπαθείς να γίνει ο παλιάνθρωπος… άνθρωπος και εκείνος παραμένει στο σκοτάδι που έχει επιλέξει γιατί μόνο εκεί μπορεί να υπάρξει!!!     

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Αφού διαλέγεις χαλασμένο φαγητό… θα πάθεις δηλητηρίαση!!!
Αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη… όχι να γλυτώσεις επειδή σου φάνηκε λαχταριστό στην αρχή αδιαφορώντας στην συνέχεια για την ξινισμένη γεύση!!!

Σε κάθε δράση… υπάρχει αντίδραση!!! Από  κάθε ενέργεια…. προκύπτουν συνέπειες!!!

Είναι αδύνατον να απαιτείς θετικό αποτέλεσμα… όταν σφάλλεις χαρακτηρίζοντας απαξάπαντες ακατάλληλους… γιατί δεν έχεις υπομονή να περιμένεις τον κατάλληλο σύντροφο!!!

Συμφωνώ πως οι «ωραίοι» άνθρωποι σπανίζουν σήμερα…. σε καμία περίπτωση όμως δεν έχουν εξαφανιστεί!!!

Ξεχωρίζουν… αρκεί να κοιτάξεις με τα «μάτια» της ψυχής για να τους εντοπίσεις!!! Είναι εκείνοι οι «περίεργοι»…. οι «παράξενοι»… οι «ιδιότροποι» που δεν σηκώνουν πολλά… επειδή θεωρούν χάσιμο χρόνου να ασχολούνται με όποιον δεν τους μοιάζει!!!!

Αυτοί που ΔΕΝ ανέχονται την αναξιοπρέπεια…. την αναίδεια και τον ευτελισμό!!! Ούτε χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα να πετύχουν τον σκοπό τους!!! Αποστρέφονται οποιαδήποτε ασχήμια «σκοτεινιάζει» τον ουρανό τους έχοντας το σθένος να ΜΗΝ προδίδουν… αρχές και αξίες ακόμα και όταν τους τάζουν ως αντάλλαγμα ολόκληρο τον κόσμο!!!

Τα «κορόιδα»... όπως ονομάζουν οι περισσότεροι επειδή παραμένουν έντιμοι εκφράζοντας την γνώμη τους χωρίς να φοβούνται μη τυχόν τους «αποκλείσουν»… γιατί έχουν προλάβει να γυρίσουν πρώτοι την πλάτη!!!

Αυτοί  που ξέρουν να αγαπούν και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να σε προδώσουν γιατί κάτι τέτοιο… ταπεινώνει πρώτα τους ίδιους!!!

Στην περίπτωση που για κάποιο λόγο δυσκολεύεσαι να τους ξεχωρίσεις...χαλάρωσε!!!

Θα σε βρουν εκείνοι... αφού αρνούνται πεισματικά να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από το «εμείς»… το «μαζί»…. το «πάντα» μια και η καρδιά τους δεν «χωράει» σε κανένα άλλο μέγεθος… εκτός από το «πολύ» διότι είναι ταγμένοι να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο!!! 

Γίνε λοιπόν η αιτία να το πράξουν…. κατανοώντας πως όλα τα σπουδαία… απορρέουν ΜΟΝΟ από τις ψυχές που "χαράσσουν" δικό τους δρόμο.. αφού δεν αντέχουν να υποκύψουν στο ασήμαντο… το μάταιο… το ανάξιο… και το ανούσιο που βιώνεις συνέχεια!!!

Όχι επειδή το θέλεις…. αλλά γιατί δεν πιστεύεις στον εαυτό σου δίνοντας τον κατάλληλο χρόνο να ανακαλύψει το μεγαλειώδες που πραγματικά αξίζεις... και μόνο η αληθινή αγάπη μπορεί να σου προσφέρει!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου