Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Η Αναστασία και ο Θοδωρής Σαρκατζής αγαπούν αυτό που κάνουν... και φαίνεται από την άριστη ποιότητα των αγνών προϊόντων που παράγουν!!!

 


Το αγρόκτημα Σαρκατζή είναι μια μικρή οικογενειακή οικοτεχνία που ασχολείται με την παραγωγή, μεταποίηση και εμπορεία αμυγδάλου και φουντουκιού η οποία εδρεύει στο Τρίλοφο Ημαθίας!

Πραλίνα φουντουκιού από 70% βούτυρο φουντουκιού, αγνό μέλι βελανιδιάς και μαύρη σοκολάτα.

«Ψυχή» της επιχείρησης δύο νέα παιδιά, ο εργατικός και ακούραστος Θοδωρής Σαρκατζής  ο οποίος άφησε πίσω, την καριέρα στις Δημόσιες σχέσεις και την Επικοινωνία για να ασχοληθεί με τα κτήματα που ανήκουν στην οικογένεια του εδώ και 40 χρόνια και η γυναίκα του Αναστασία Τσίλη ένα ευγενέστατο πλάσμα, ταλαντούχο, γεμάτο αγάπη για την δουλειά που επέλεξαν να κάνουν!     

Αμυγδαλοβούτυρο με πρωτεϊνη. Αποτελείται από βούτυρο αμυγδάλου και φυτική πρωτεϊνη σόγιας. 

Στην πορεία καθώς έγιναν γονείς και θέλοντας να δώσουν μια αγνή τροφή στα παιδιά τους δοκίμασαν τα βούτυρα αμυγδάλου και φουντουκιού, των ξηρών καρπών που παράγουν!

Η υπέροχη γεύση και η πλούσια θρεπτική τους αξία, τους ενθουσίασε τόσο πολύ που αποφάσισαν να δημιουργήσουν τα δικά τους υγιεινά προϊόντα με την σφραγίδα «Αγρόκτημα Σαρκατζή»

Αρικστερά:Αμυγδαλοβούτυρο Crunchy που αποτελείται από 100% περιεκτικότητα τραγανού καρπού χωρίς καμία άλλη προσθήκη. Δεξιά, Πραλίνα Φουντουκιού. 

Έτσι το 2021 δημιούργησαν την οικοτεχνία τους και μέχρι σήμερα έχουν βγάλει έντεκα (11) διαφορετικές γεύσεις με βούτυρο Αμυγδάλου και  Φουντουκιού χρησιμοποιώντας… το πολύ ΤΡΙΑ υλικά!!!

Αμυγδαλοβούτυρο με σοκολάτα, από βούτυρο αμυγδάλου και μαύρη σοκολάτα.

Όπως δηλώνουν είναι υπερήφανοι για την αγνότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν και αντίθετοι σε οτιδήποτε πρόσθετο, όπως συντηρητικά, ζάχαρη, αλάτι και πρόσθετα έλαια! Τονίζουν δε πως «Το αγνό προϊον είναι υγιεινό και πάντα θα υπερέχει.. με ότι και αν συγκριθεί!» 

Φουντουκοβούτυρο Crunchy το οποίο αποτελείται από 100% περιεκτικότητα τραγανού καρπού, χωρίς καμία άλλη προσθήκη.

Τον Φεβρουάριο έλαβαν την πιστοποίηση-βράβευση με την AUTHENTIC TASTE OF CREECE-GOLD AWARD 2023- ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ του Παγκόσμιου Οργανισμού   GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTBB

Πραλίνα Αμυγδάλου από 70% καρπό, μέλι βελανιδιάς και μαύρη σοκολάτα.

Στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα www.sarkatzis.gr  θα βρείτε τα νέα τους προιόντα,  Φουντουκοβούτυρο με μέλι, Αμυγδαλοβούτυρο με σοκολάτα, το Double Mix με 50% βούτυρο αμυγδάλου και 50% βούτυρο φουντουκιού χωρίς καμία άλλη προσθήκη, πούδρα Αμυγδάλου, Αμυγδαλέλαιο, μπάρες, γλυκό αμυγδαλάκι αλλά και τα καλύτερα ωμά αμύγδαλα και φουντούκια, της αγοράς γιατί παράγονται με αγάπη, μόλις με 10 και 12 ευρώ το κιλό!

Όλα τα αλείμματα ξηρών καρπών κοστίζουν 4,50-5,00 ευρώ το βαζάκι.

Αγρόκτημα Σαρκατζή

www.sarkatzis.gr

Τρίλοφος Ημαθίας

Τηλέφωνα 69 38 083 298-  69 73 073 898






 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου