Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Νέα προϊόντα... και προσφορές Σούπερ Mάρκετ!!




Ξεκίνησα να γράφω για κάποιες εκπτώσεις στα σούπερ μάρκετ και έπεσα πάνω σε φαγητά γνωστής εταιρείας που ΔΕΝ γνώριζα πως έβγαζε στην αγορά!!

Αυτά τα έτοιμα γεύματα λοιπόν κυκλοφορούν όπως με ενημέρωσαν περίπου ένα χρόνο!!! Η ποικιλία μεγάλη…  και ΔΕΝ είναι κατεψυγμένα.... διατηρούνται στην συντήρηση! Πήρα λοιπόν τηλέφωνο να μάθω αρχική τιμή ώστε αν είναι γευστικά και οικονομικά... να συνεχίσουμε και μετά να τα προτιμούμε!!!

Έμαθα όμως πως το κοτόπουλο με ρύζι…. είχε ημερομηνία λήξης 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και το παστίτσιο με τον μουσακά… τον ΦΛΕΒΑΡΗ του 2024!!!!  

Ρώτησα αρκετές φορές μήπως κάνουν λάθος… διότι ούτε ο κιμάς και πολύ περισσότερο το κοτόπουλο… ΔΕΝ αντέχουν για τόσο διάστημα και μάλιστα στην συντήρηση!!! Η τηλεφωνική διαβεβαίωση πως διαβάζουν σωστά ότι αναγράφεται στο ταψάκι του φαγητού με οδήγησε να επικοινωνήσω ΑΜΕΣΩΣ με την εταιρεία…. Γιατί εδώ θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!!!

Μίλησα λοιπόν με το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, με μια ευγενική κυρία οφείλω να ομολογήσω η οποία μου απάντησε πως το βιομηχανικό φαγητό… ΔΕΝ  μαγειρεύεται με τον τρόπο που το κάνουμε σπίτι μας!!!

Το συγκεκριμένο λοιπόν πιάτο, κοτόπουλο με ρύζι…(όπως και τα άλλα δηλαδή)  φτιάχνεται σε προστατευόμενο περιβάλλον από μικρόβια.. καταψύχεται  κατευθείαν… αφαιρείται  το οξυγόνο και μπαίνει από πάνω μια μεμβράνη που το προστατεύει από οποιαδήποτε άλλη αλλοίωση!!!

Έτσι, κατέληξε..  μπορεί να αντέξει  μεγάλο διάστημα χωρίς πρόβλημα!!!

Την άκουγα τόση ώρα με προσοχή… σκεπτόμενη τι έχουμε στο μυαλό μας όταν αγοράζουμε ένα προϊόν… και τι συμβαίνει στην πραγματικότητα!!!

Αφού την ευχαρίστησα για την ευγένεια της να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μου με επαγγελματισμό, την ρώτησα εντελώς ανθρώπινα... αν θα έδινε αυτό το φαγητό στο παιδί της… και μου απάντησε θετικά!

Εγώ πάλι, αν είχα παιδιά…. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τους δώσω τέτοιο φαγητό…. ακόμα και αν έμεναν νηστικά!!!

Ακούω και για το αποστειρωμένο περιβάλλον… και για τους νέους τρόπους τεχνολογίας.. αλλά δεν πείθομαι πως αυτή η διαδικασία είναι η ενδεδειγμένη για μένα… και όσους αγαπώ!!!

Βλέπω τριγύρω να θερίζουν οι ασθένειες… και πραγματικά στο λέω σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βρω ένα χωριό.. (γιατί δεν έχω) και να πάω να μείνω εκεί το συντομότερο.. κοντά στην φύση!!! 

Να’χω τις κοτούλες μου, τον κήπο μου με τα λαχανικά.. να φυτεύω και καμιά ντομάτα το καλοκαίρι και αντί να αφαιρώ οξυγόνο.. όπως επιτάσσουν οι νέες «τεχνολογίες μαγειρέματος»…. να βγαίνω στην εξώπορτα του σπιτιού μου και να εισπνέω όσο περισσότερο μπορώ!!!!

Καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του....

Εγώ εκείνο που θέλω να σoυ πω με αγάπη είναι....

Να εξετάζεις ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ κάθε νέο προϊόν που δεν γνωρίζεις και επιλέγεις να αγοράσεις για να φάτε εσύ… και η οικογένεια σου!!!

Πάμε τώρα στις προσφορές!

ΜΑΣΟΥΤΗΣ έχει αυτή την εβδομάδα την Γραβιέρα Μυτιλήνης 12 ευρώ το κιλό, μέχρι την Παρασκευή 27\10\2023

Καθώς επίσης εκπτώσεις από 20%-35% σε κατεψυγμένες πίτες, πιττάκια, πίτσες και κάποια συσκευασμένα αλλαντικά! 

Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ μέχρι 25\10\2023

Όλα τα συσκευασμένα τυροκομικά προϊόντα του ΟΛΥΜΠΟΣ -30%

 Προσφορά σε ΟΛΑ τα αλλαντικά CRETA FARMS -25%

Σε όλα τα κατεψυγμένα ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ -30%

Όλοι οι τόνοι και τονοσαλάτες RIO MARE -30%

Υγρό AVA πιάτων -40% 

'Ολα τα DETTOL απολυμαντικά πανάκια και απολυμαντικά

πλυντηρίου ρούχων -30%

 Όλες οι κοτολιχουδιές MIMIKOS -25%

   

 

 

 

 

 

 

 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου