Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Κάνοντας μια κίνηση στην αρχή της σχέσης...φανερώνεται αμέσως ο κακός σύντροφος!!!!







Ορκίζεται πως θέλει να σου δώσει αγάπη... αφού είσαι ο άνθρωπος που έψαχνε!!!

Κάνει τα πάντα να πιστέψεις πως ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους… επικαλούμενος το μεγάλο διάστημα που ήταν μόνος… επειδή αρνήθηκε να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζει!!!

Θεωρεί πως είσαι το θαύμα... που δεν περίμενε ποτέ να συμβεί στην ζωή του!!!

Το ίδιο αισθάνεσαι και εσύ αφού μετά από καιρό συνάντησες ένα ειλικρινές άτομο… που δεν φοβάται να εξομολογηθεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει… για να ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις!!!

Εκτιμάς την εντιμότητα που δείχνει!!! Κατανοείς τις δυσκολίες που βιώνει στην καθημερινότητα…  που δεν είναι πλέον για κανέναν εύκολη!!!

Επαναλαμβάνει διαρκώς πόσο τυχερός είναι που μοιάζετε τόσο πολύ και θα ζήσει επιτέλους όλα αυτά που ονειρεύεται!!!

Ενώ όλα φαίνονται ειδυλλιακά….  αποφασίζεις να είσαι εγκρατής!!! Αποφεύγεις να ενθουσιαστείς διότι την έχεις πατήσει τόσες φορές στο παρελθόν που δεν θέλεις να βρεθείς σε δυσάρεστη θέση….. ακόμα μία!!!

Λογική σκέψη….  μα αφού ο συγκεκριμένος βρήκε στο πρόσωπο σου τον κατάλληλο σύντροφο, όπως ισχυρίζεται… δείξε άφοβα το ενδιαφέρον σου… από την ΠΡΩΤΗ στιγμή!!! 

Παραμέρισε όποιους ενδοιασμούς έχεις…  φανερώνοντας πως νοιάζεσαι πραγματικά, αν έτσι αισθάνεσαι!!! 
Δήλωσε χωρίς δισταγμούς πως είσαι δίπλα του… έτοιμος να βοηθήσεις με όλες τις δυνάμεις σε οτιδήποτε χρειαστεί!!!

Δεν χωρούν εγωισμοί σε αυτή την περίπτωση διότι αν εννοεί αυτά που λέει….. θα έρθετε γρηγορότερα κοντά!!!

Δυστυχώς όμως το πιθανότερο... είναι  να τον ψάχνεις προτού καν κλείσει μήνας!!!

Η στάση σου θα τον πείσει πως «έπεσες» αμέσως στον έρωτα του και δεν μπορείς να ζήσεις λεπτό μακριά!!!

Θα τονωθεί περισσότερο το υπέρμετρο «εγώ» που διαθέτει… σίγουρος πως αφού σε ξεγέλασε τόσο νωρίς… μπορεί πλέον  να σε διαχειριστεί με όποιον τρόπο επιθυμεί!!!

Εκεί λοιπόν που σε αναζητούσε πρώτος…. τώρα θα εξαφανίζεται αναίτια με σκοπό να τον αναζητάς ΕΣΥ… για να εμπεδώσεις καλά…. ποιος είναι το αφεντικό σε αυτή την σχέση!!!  

Έτσι γίνεται όταν η ΑΝΟΗΣΙΑ… δεν έχει όρια και η καλοσύνη... «μεταφράζεται» ως αδυναμία χαρακτήρα!!!!!

Θα εκπλαγείς δε τόσο πολύ με τα βλακώδη καμώματα του…. που δεν θα πιστεύεις πόσο χαμηλά φτάνει ο «ρομαντικός» και «ανιδιοτελής»…. για να ικανοποιήσει τις απίστευτες ανασφάλειες που τον βασανίζουν κερδίζοντας τελικά… το απόλυτο μηδέν!!!

Γιατί όποιος τον παίρνει χαμπάρι… τρέχει μακριά!!! Το ίδιο που θα κάνεις και εσύ αμέσως… αφού είσαι ακόμα σε θέση ισχύος...μια και δεν έχεις προλάβει να τον ερωτευτείς… όπως πιστεύει!!! 

Απέφυγες να του δώσεις χρόνο να σε πείσει για την τεράστια «αγάπη» που όχι μόνο δεν έχει να δώσει…. αλλά ούτε καν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη!!!!

Μην θελήσεις να μάθεις… πως την εννοεί!!! Χαμένος κόπος!!!

Το μοναδικό που θα καταφέρεις είναι να κατηγορηθείς για όλες τις αμαρτίες αυτού του κόσμου αφού οτιδήποτε  λες... θα χρησιμοποιείται εναντίον σου!!!!

Αν δεν είναι παλιάνθρωπος… σίγουρα πρόκειται για έναν τύπο τυφλωμένο από το «εγώ» του… που αδυνατεί να δει πέρα από την μύτη του!!!

Νομίζει πως ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από δαύτον… χωρίς να ευθύνεται ΠΟΤΕ για τα λάθη που κάνει… τα οποία μάλιστα ονομάζει ατυχίες ή αδικίες… για να πορεύεται «ήσυχος»… με αναπαυμένη συνείδηση!!!

Οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό που πιστεύει… θεωρείται εσφαλμένο οπότε υποχρεούσαι να διορθώσεις αφού εκείνος… έχει πάντα δίκιο!!!

Η «αγάπη» για την οποία μιλά….
Δεν θυσιάζεται… δεν μοιράζεται… ούτε συγχωρεί!!!

ΑΠΑΙΤΕΙ μόνο να υποχωρείς…..
Να συμβιβάζεσαι…  και να υποκύπτεις στο θέλημα του!!!!

Πέραν τούτου…. το χάος!!!

Ένα χάος…. απίστευτα ψυχοφθόρο που ευτυχώς, βάζοντας τον εγωισμό στην άκρη… απέφυγες να μπλεχτείς προστατεύοντας την πολύτιμη γαλήνη σου!!!

Ελάχιστοι άνθρωποι εννοούν αυτά που λένε!!!

Οι περισσότεροι σχηματίζουν μια εικόνα για τον εαυτό τους… που προσπαθούν να επιβάλλουν στους άλλους ως πραγματική… ξεχνώντας στην πορεία ακόμα και οι ίδιοι… ποιοι πραγματικά είναι!!!  
Μη έχοντας κάτι ουσιαστικό… προβάλλουν την εμφάνιση ή τα υλικά αγαθά ως τα μεγαλύτερα «προτερήματα» που διαθέτουν… αδιαφορώντας να ψάξουν την «χαμένη» ψυχή τους!!! Δεν την έχουν ανάγκη…  πεπεισμένοι πως το χρήμα αγοράζει τα πάντα!!!!

Ως εκ τούτου… είναι προορισμένοι να μην γίνουν ΠΟΤΕ ευτυχισμένοι!!!!  

Αρνούνται πεισματικά να κατανοήσουν πως ότι σπουδαιότερο  σε αυτή την ζωή… είναι ΔΩΡΕΑΝ και το χαίρονται μόνο όσοι το επιθυμούν πραγματικά!!! 

Με το ανόητο επιχείρημα…
«Αν είχα λεφτά θα έβλεπες τι θα έκανα»…
Επιζητούν απλά το μέσο να ικανοποιήσουν…. περισσότερο τα κόμπλεξ τους!!!

Τι παραπάνω δηλαδή θα έκαναν… όταν  είναι ανίκανοι να αγαπήσουν ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό;;;;;

ΤΙΠΟΤΑ !!!!

Όπως τίποτα δεν καταφέρνουν… όσο νομίζουν πως μπορούν να ξεγελάσουν μιλώντας για αγάπη… με λόγια που εύκολα ξεστομίζουν…. αλλά αδυνατούν πλήρως να κάνουν πράξεις!!!

Βλέπεις δεν έμαθαν πως η χαρά βρίσκεται σε όσα δίνεις ολόψυχα… γι’ αυτό επιστρέφονται!!!

Όχι σε κείνα που επιδιώκουν να «κλέψουν»… επειδή ΞΕΡΟΥΝ πως αποκλείεται να αποκτήσουν... αφού ΔΕΝ έχουν την ΨΥΧΗ… να τα κερδίσουν με το σπαθί τους!!!!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου