Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

'Ακου μικρέ...φτηνέ..ανόητε ανθρωπάκο....






Για τα δεινά που περνάς ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπαίτιος… είσαι ΕΣΥ που «άδειασες» από ανθρωπιά…. χάνοντας την ψυχή σου!!!

Αδιαφορείς για την δυστυχία… που χτύπησε ξαφνικά τον διπλανό σου!!! Τον κοιτάς απαθής να θρηνεί αγαπημένα του πρόσωπα χωρίς να σε αγγίζει καν…. το μέγεθος της οδύνης που βιώνει και τον «διαλύει» κυριολεκτικά!!!!

Δηλώνεις δημόσια «συντετριμμένος»… για να  δουν οι «φίλοι» στα κοινωνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης…. πόσο «συμπονετικός» είσαι!!!! Ξεστομίζεις λόγια θυμού… οργής…. αγανάκτησης  για να χειροκροτήσουν την «ευαισθησία» που τάχα μου σε διακρίνει… την στιγμή που δεν πιστεύεις ΟΥΤΕ λέξη απ’ όσα λες!!!! 

ΟΛΑ… για το θεαθήναι!!!!

ΨΕΥΤΗ!!!!!!

Περιφέρεις παντού μια «λύπη» παριστάνοντας τον «καλό»…. μπας και κρύψεις την απανθρωπιά σου… που δεν αντέχεις πλέον ούτε ο ίδιος!!!!

Ψάχνεις τρόπο να εξυψωθείς στα μάτια των άλλων…. και νομίζεις πως με δήθεν σπαραγμό λίγων ωρών θα τα καταφέρεις... «πατώντας» πάνω στα πτώματα αδικοχαμένων και αθώων ψυχών… που "έφυγαν" με τόσο οδυνηρό τρόπο!!!

Από την φράση «να ζεις… όχι να υπάρχεις»....
Ούτε καν υπάρχεις αν δεν ποστάρεις την ζωή σου συνεχώς στο Facebook ή όπου αλλού διατηρείς προφίλ... καμαρώνοντας σα γύφτικο σκεπάρνι  για τις εξόδους .. τις διακοπές ή τα λούσα που επιδεικνύεις  πιστεύοντας πως έτσι  ανεβαίνεις στην εκτίμηση μας!!!

Κρέμασε τον εαυτό σου στο τσιγκέλι ποστάροντας  ημίγυμνες φωτογραφίες αφού τόσο αξίζει…. αλλά σου απαγορεύω  ΜΙΚΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ… να μου ζητάς τον λόγο γιατί ΔΕΝ είμαι χαρούμενη…. ύστερα από μια βδομάδα από το τραγικό γεγονός που σταμάτησε…. κυριολεκτικά και μεταφορικά τις ζωές τόσων ανθρώπων!!!!

Είσαι ο πλέον ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ να απαντήσω «ποια είμαι εγώ»… που «τολμάω» να πονάω ακόμα… ενώ εσύ δεν βλέπεις την ώρα να «πετάξεις» τον μανδύα του «θρήνου»…. αφού περιμένει η «πραμάτεια»  να την διαλαλήσεις…. και σε έχει πιάσει πρεμούρα μη τυχόν χάσεις την καλή τιμή!!!!

Ούτε θα σε ενημερώσω όπως «απαιτείς» βλακωδώς…. «αν είμαι καλύτερη από σένα» γιατί όσο εσύ τελειοποιείς  τις τεχνικές.. να «πουλάς» καλύτερα το σαρκίο σου….. εγώ έμαθα τους ανθρώπους να τους «μετράω» με την ψυχή …… που εσύ ΔΕΝ έχεις!!!

Έφτασες στο σημείο βρε ΑΘΛΙΕ να συγκρίνεις τον χαμό τόσων ανθρώπων…. με τον «πόνο» που βιώνουν, όπως υποστήριξες, τόσα νοικοκυριά… από τα δυσβάστακτα χρέη και περίμεναν πως και πως να κάνουν κανένα μπανάκι να χαλαρώσουν λιγάκι!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ που ΚΑΗΚΑΝ τον Ιούλιο!!!! Δεν το έκαναν εξεπίτηδες… για να σου χαλάσουν τις διακοπές… ΤΡΑΓΙΚΕ τύπε!!!!!

Σε έχω καταλάβει καιρό τώρα!!!! Για την ακρίβεια… σε έχω «σπουδάσει»!!!! Δεν είσαι δα ο πρώτος ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ που συναντώ στην ζωή μου… αλλοίμονο!!!! Μοιάζεις σαν τη Λερναία Ύδρα!!!! Ένα κεφάλι κόβεις… εκατό εμφανίζονται!!! 

Προσδοκούσα όμως με την κρίση.. να καταλάβαινες  τον λάθος δρόμο που έχεις πάρει!!!!

Μάταια!!!!! Ούτε τώρα συνέβη…. με τόσο ανείπωτο πόνο γύρω μας… επιβεβαιώνοντας περίτρανα αυτό που πίστευα πάντα!!!!

Άνθρωπος γεννιέσαι…… ΔΕΝ γίνεσαι!!!!     

Να «λουστείς» λοιπόν αυτόν τον κόσμου που έφτιαξες!!!! 
Ψεύτικο…. αδιάφορο…. ελεεινό….  όπου η ανθρωπιά θεωρείται ποινικό αδίκημα επισύροντας βαρύτατες κυρώσεις!!!!

Περίμενε δειλός και άβουλος να σου συμβεί το μοιραίο το οποίο απεύχεσαι…. αλλά δεν έχεις την παραμικρή δύναμη να αποφύγεις!!!!!

Μόνο που τότε…. να ΘΥΜΑΣΑΙ πως δεν πρόκειται να σου συμπαρασταθούν αυτοί που γελάτε μαζί σήμερα… επιχειρώντας να γελοιοποιήσετε κάθε ιερό και όσιο!!!! 

Πάλι εγώ θα τρέξω.. μαζί με τόσους άλλους που θα κάνουν πολύ καιρό να συνέλθουν με αυτά που άκουσαν…. είδαν και έρχονται καθημερινά στο φως από την πρόσφατη τραγωδία...επειδή ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ!!! 'Οχι για να κάνουμε επίδειξη όπως ανόητα ισχυρίζεσαι...κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια!!!!

Εμείς θα σου σταθούμε γιατί έτσι επιτάσσει η συνείδηση που έχουμε!!!! Χωρίς φανφάρες…. ακραίους εντυπωσιασμούς….. μεγάλα λόγια  με ημερομηνία λήξης όπως έκανες εσύ ....επιζητώντας παράταση της ανθρώπινης υπόστασης σου!!!!

ΕΜΕΙΣ……
Που σήμερα περιγελάς γιατί σου «χαλάμε» την πιάτσα… με τις «ανόητες» ευαισθησίες μας οι οποίες δεν «χωρούν» στον «υπέροχο» εικονικό κόσμο που έφτιαξες για να δηλώνεις βασιλιάς… εξοστρακίζοντας οτιδήποτε αληθινό….  τον «μολύνει» αφού είναι παράταιρο με το «μεγαλείο» σου!!!

Μην ανησυχείς!!! 
Δεν πρόκειται κανείς από μας να στον πειράξει… γιατί όπως τον κατάντησες είναι για ΦΤΥΣΙΜΟ!!!! Όπου τον ακουμπάς….. ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ και η δική μας ψυχή «λυγίζει»…. στο βάρος  τόσης βρομιάς και ασχήμιας!!!!!  

Φτιάξαμε καινούργιο… που μας ταιριάζει για να μπορούμε σε κάθε δυσκολία να στρέφουμε το βλέμμα μας στον ουρανό… χωρίς ντροπή!!!!

Γιατί αν ο Θεός δεν «κατοικεί» μέσα σου….. δεν μπορείς να τον βρεις ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!

Κατάλαβες μικρέ.. φτηνέ… ανόητε ανθρωπάκο;;;;

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου