Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Hair ARTemis. 'Οταν η τέχνη συναντά την ομορφιά... το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!!!







Το  “Hair ARTemis” θεωρείται από τα καλύτερα κομμωτήρια των Βορείων προαστείων και όχι άδικα! Από την πρώτη στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στο συγκεκριμένο μαγαζί θα το λατρέψετε αφού ο χώρος δεν μοιάζει με κλασικό κομμωτήριο. 
Οι ταπετσαρίες με τα λουλουδάτα μοτίβα σε όμορφα απαλά χρώματα που επικρατούν παντού, σε κάνουν να νοιώθεις πως βρίσκεσαι σε ένα όμορφο βιεννέζικο καφέ που έδωσες ραντεβού με την φίλη σου να πιείτε καφέ!!!

















Αναμφίβολα η Άρτεμις αποτελεί πηγή έμπνευσης για οτιδήποτε καινούργιο σκέφτεστε να υιοθετήσετε!!! Άριστη στην δουλειά της, θα σας ενημερώσει για τις τελευταίες τάσεις της μόδας τόσο στο κούρεμα όσο και στο χρώμα μαλλιών μα πάνω απ’ όλα θα προτείνει αυτό ακριβώς που πηγαίνει στον τύπο σας για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.















Αρκεί η πρώτη γνωριμίας μαζί της για να την εμπιστευτείτε όπως συμβαίνει με τους επώνυμους που αφήνονται στα χέρια της.. αφού αποτελεί εγγύηση για όποια αλλαγή θέλουν να κάνουν με στυλ και φαντασία!



























Εκτός από χτένισμα, βαφή και κούρεμα μαλλιών μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για μανικιούρ, πεντικιούρ.



















Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να κάνετε αποτρίχωση, σολάριουμ καθώς επίσης να εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό για το μακιγιάζ και την αισθητική του προσώπου σας.

Στην ερώτηση γιατί να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο κομμωτήριο…. η απάντηση είναι μία! Προσφέρει ποιοτικά τις υπηρεσίες ομορφιάς που χρειάζεται κάθε γυναίκα για να αισθάνεται μοναδική… σε ασυναγώνιστες τιμές!!!


Η επιχείρηση συνεργάζεται χρόνια εθελοντικά με το «Χαμόγελο του παιδιού» ενώ δωρίζει στον σύλλογο «Άλμα ζωής», τα μαλλιά όποιας κυρίας το επιθυμεί.  


Hair ARTemis
Νικ. Χαϊμαντά 1 & Κοιμήσεως Θεοτόκου
Μαρούσι  151 24
Τηλέφωνο  210 61 41 838
Hairartemis1@gmailcom

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου