Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Η αυτοθυσία των νοσηλευτών...και οι ξεδιάντροποι "τσάμπα μάγκες που τους βρίζουν"!!!

 



Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς τους "τσάμπα μάγκες" που βρίζουν ξεδιάντροπα  τους νοσηλευτές… επειδή νομίζεις πως δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους…

Ξεκίνα να βρίζεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά...όλους αυτούς που ψήφισες τα τελευταία 50 χρόνια και πέρασαν από την καρέκλα του Υπουργού Υγείας... αφήνοντας ακάλυπτα τόσα τα νοσοκομεία… όσο και τους εργαζομένους… οι οποίοι με απάνθρωπες συνθήκες... δίνουν μάχη να σώσουν την ζωή σου και την ζωή των δικών σου ανθρώπων  άυπνοι … ταλαιπωρημένοι και πολλές φορές... απλήρωτοι!!!!

Η σημερινή κατάσταση απ’ ότι με έχουν ενημερώσει είναι πολύ χειρότερη από τα προηγούμενα χρόνια!!!!

Θες να μάθεις τι συνέβαινε τότε;... Μια και το γνωρίζω από πρώτο χέρι αφού έζησα αρκετούς μήνες μέσα στο νοσοκομείο λόγω ασθένειας δικού μου ανθρώπου.!!!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ λοιπόν για 50 ασθενείς περίπου που νοσούσαν από καρκίνο… και έκαναν χημειοθεραπείες υπήρχαν στην βάρδια (πρωινή, απογευματινή)  ΔΥΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ για να εξυπηρετήσουν  όλον αυτό τον κόσμο!!!!

 Το βράδυ δε… υπήρχε μόνο ΕΝΑΣ νοσηλευτής (!!!!)  που έπρεπε να περάσει απ’ όλα τα δωμάτια… να δώσει σε κάθε ασθενή τα χάπια του και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να ελέγξει την συσκευή οξυγόνου  του, να πάρει την πίεση… να κοιτάξει οξυγόνωση …να κάνει ενέσεις… να επιβλέπει και να αλλάξει ορούς… να τσεκάρει καθετήρες, να βάλει νέα σακουλάκια…

Να δώσει νερό… καθαρά  σεντόνια σε όσους είχαν λερωθεί… να χορηγήσει παυσίπονα σε όσους πονούσαν πολύ… να έχει το νου του τις δύσκολες περιπτώσεις που ήθελαν ιδιαίτερη προσοχή…και βεβαίως να τρέχει να τακτοποιήσει τους νέους ασθενείς κάθε φορά που το νοσοκομείο εφημέρευε!!!!

Και όλα αυτά, να τα κάνει ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ… για ΠΕΝΗΝΤΑ άλλους… αφού τόσοι ήταν οι ασθενείς!!!!

Όχι μία φορά... αλλά ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ... 

Ενημερώνω όλους αυτούς τους ΑΝΟΗΤΟΥΣ που τολμούν να μιλούν άσχημα γι' αυτούς τους ΗΡΩΕΣ .... οι οποίοι χωρίς την  παραμικρή βοήθεια του Κράτους... παραμένουν πιστοί στο ΚΑΘΗΚΟΝ!!!

Διότι αν δεις με ψυχρή λογική τις συνθήκες εργασίας τους....

Τα βροντάς κάτω  επί τόπου…. και τρέχεις χιλιόμετρα μακριά!!!

’Οχι να παραμένεις στην θέση σου, με ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ… περιμένοντας  πως…  Κάπως, Κάπου, Κάποτε...θα φτιάξουν τα πράγματα στον τομέα της Υγείας… όταν σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν ούτε γάζες να αλλάξουν!!!!

Πριν λοιπόν καλέ μου ‘Ελληνα πολίτη…

Ανοίξεις το στοματάκι  σου να βρίσεις ή να μειώσεις τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ γιατί δεν σε εξυπηρετούν γρήγορα και αποτελεσματικά, όπως νομίζεις…. Να βουτάς την γλώσσα… στο μυαλό σου!!!!  

Σε αυτό το λίγο που διαθέτεις τέλος πάντων…

Αφού πρέπει να ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ στην ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ τους…. γιατί χάρη σε αυτούς και στους υπόλοιπους εργαζομένους… υπάρχουν ακόμα ανοιχτά νοσοκομεία για να πηγαίνεις τρέχοντας!!!

Και αν θέλεις να τα χώσεις κάπου για την  τραγική κατάσταση που επικρατεί..... ενώ εσύ πληρώνεις κανονικά τους φόρους.. τα χαράτσια… και ότι άλλο σκαρφιστούν να σου επιβάλλουν χώνοντας βαθιά το χέρι τους στην τσέπη του παντελονιού σου…

Τράβα βρες, να τραβήξεις το αυτί… στους πολιτικούς ΟΛΩΝ των κομμάτων που ψηφίζεις τόσα και τόσα χρόνια για να σε σώσουν…

Αλλά τελικά  τους σώνεις ΕΣΥ κάθε φορά από την ανεργία….

Και για «ευχαριστώ»…  ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ να προσφέρουν τα αναγκαία...για τα οποία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ και πληρώνονται αδρά από σένα... για να το κάνουν!!! 

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!


  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου