Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Σου φέρονται αχάριστα...Γιατί το επιτρέπεις εσύ!!!

 




 

Να εκτιμάς..όποιον σε εκτιμά και να αγαπάς εκείνον που ενδιαφέρεται και νοιάζεται για σένα!!!

Για τους υπόλοιπους.. απλά  να ΜΗΝ υπάρχεις δείχνοντας αδιαφορία στο πρόσωπο τους!!!

Αν νομίζεις πως η αγάπη σου θα διορθώσει τον κακό χαρακτήρα του άλλου… πλανάσαι πλάνην  οικτρά!!!

Κάτι τέτοιο δεν είναι μόνο ανέφικτο..αλλά και εντελώς ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συμβεί διότι πολύ απλά ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ το ακατάλληλο άτομο να χαρίσεις… τα ακριβά σου αισθήματα!!!    

Δίνεις δηλαδή το δικαίωμα σε κάθε τυχάρπαστο να σε εκμεταλλευτεί όπως και όσο θέλει… χωρίς κανέναν ενδοιασμό!!!!

Δεν φταίει μετά εκείνος αν χάσεις την ηρεμία.. την γαλήνη…. και λίγο παρακάτω ακόμα και τον εαυτό σου… στην υπερπροσπάθεια να «στραγγίξεις» έστω και μια σταγόνα αγάπης από ένα άτομο που σου έδειξε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…. πως δεν γνωρίζει καν τι σημαίνει αυτή η λέξη!!!!

Τα σημάδια υπήρχαν… αλλά ΔΕΝ ήθελες να τα δεις διότι σου χαλούσαν την εικόνα του ιδανικού συντρόφου… που είχες πλάσει στο μυαλό σου!!!

Είχες τόσο ανάγκη να πιστέψεις πως επιτέλους βρήκες αυτό που έψαχνες… που γύρισες  την πλάτη στην αλήθεια… η οποία «φώναζε» πως βρίσκεσαι στο λάθος μέρος… με τον λάθος άνθρωπο!!!

 Η προδοσία λοιπόν που βίωσες στο τέλος… ήταν το αποτέλεσμα της ΔΙΚΗΣ σου κακής επιλογής… και μετά του άσχημου χαρακτήρα του άλλου!!!

Για οτιδήποτε άσχημο συμβαίνει στην ζωή μας, εκτός από θέματα υγείας, έχουμε το μεγαλύτερο  μερίδιο ευθύνης γιατί….

Αυτοί που μας φέρονται αχάριστα… είναι γιατί το επιτρέπουμε ΕΜΕΙΣ… δείχνοντας ανοχή στις ασχήμιες τους επειδή έτσι τις περισσότερες φορές.. καλύπτουμε δικές μας αδυναμίες και ανασφάλειες!!!

 

 

 

 

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου