Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ο ειλικρινής είναι ο γενναίος... που σηκώνει τον κόσμο στις πλάτες του!!!






Χαμογελώ με τα «επιχειρήματα» που επικαλούνται ορισμένοι…  στην προσπάθεια τους να ισοπεδώσουν τα πάντα γιατί ΔΕΝ αντέχουν την αλήθεια!!!

Εκφράζοντας την άποψη πως ο ειλικρινής είναι αγενής… αναρωτιέμαι τι άλλο θα σκαρφιστούν… για να πείσουν πως όποιος επιμένει να λέει αυτό που πιστεύει χωρίς δεύτερη σκέψη… αποτελεί κακό παράδειγμα για τους υπόλοιπους!!!
Για φαντάσου!!!!

Βολικό για δαύτους…. ανεπαρκές όμως για πέσουν όλοι στην παγίδα!!!

Ας μάθουν λοιπόν πως η ΕΠΙΛΟΓΗ που κάνει κάποιος να μην ψεύδεται είναι στάση ζωής!!! 

Γνωρίζει άριστα από πριν πως αποκλείεται να είναι πάντα ευχάριστος στους γύρω του…. αλλά δεν τον ενδιαφέρει από την στιγμή που πράττει ότι επιτάσσει η συνείδηση… και επιβάλλει η ψυχή του!!!!

Αυτό θέλει κότσια να το καταφέρεις ειδικά την σημερινή εποχή που ο κόσμος είναι «βουτηγμένος» στο ψέμα… και αν αντιδράς σε βγάζει κατευθείαν…. στο περιθώριο!!!

Νομίζεις λοιπόν πως ένας τέτοιος άνθρωπος που επιδεικνύει καθημερινά περίσσια δύναμη να κρατηθεί στο φως….. θα ξεπέσει στο σημείο να φερθεί αγενώς;;;;

Τι ανάγκη το έχει;;;;

Ή, θαρρείς πως το νέο σου κούρεμα… τα καινούργια παπούτσια…. ή το κουστούμι που αγόρασες σε φτηνή τιμή είναι η «ευκαιρία»… να σου αποδείξει με την αντίθεση του πως είσαι κατώτερος;;;

Πόσο ανόητο τον περνάς;;;;

Σε διαβεβαιώνω λοιπόν…. 

Πως έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί… για να υιοθετεί μικροπρέπειες ατόμων που δεν έχουν το θάρρος να πουν ευθέως αυτά που πιστεύουν για σένα… και έτσι καταφεύγουν  να το εκφράζουν με πλάγιους τρόπους!!!  

Εκείνος διαθέτει το σθένος να λέει αυτό που πιστεύει.... όπερ σημαίνει πως ΑΝ ζητηθεί η γνώμη του για δευτερεύοντα θέματα… θα την εκφράσει ΠΑΝΤΑ με σεβασμό για τις επιλογές σου!!!  

Στα σοβαρά ζητήματα όμως είναι κάθετος…. και απόλυτος!!!

Δεν πρόκειται να σου χαϊδέψει τα αυτιά…. ούτε θα πει τα ψέματα που θέλεις να ακούσεις!!!

ΑΥΤΟ ορισμένοι το ονομάζουν αγένεια…. επειδή ΔΕΝ τους συμφέρει να δουν πως πρόκειται για ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ… που σπανίζει δυστυχώς στις μέρες μας!!!   

Με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ δε το γεγονός πως ρίχνουν κατευθείαν στην πυρά αυτόν που ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ την ασχήμια τους…. σφυρίζοντας αδιάφορα για τον εαυτό τους.... που την πράττει!!!!

Λίγη ντροπή… δεν βλάπτει!!!!

Κατανοείστε λοιπόν όλοι εσείς οι πονηρούληδες πως...

Όσα άλλοθι και να επικαλεστείτε η αλήθεια είναι ΜΙΑ!!! Δεν αλλάζει ούτε μεταβάλλεται ανάλογα με τα συμφέροντα που έχετε!!!

Ότι χαρακτηρισμούς χρησιμοποιήσετε για αυτούς που την αγαπούν… επειδή γίνονται καθρέφτης που βλέπετε την κατάντια σας… δεν πρόκειται να τους κάμψετε ή να τους βγάλετε στο περιθώριο…. γιατί πολύ απλά ΔΕΝ σας έχουν ανάγκη!!!

Για την ακρίβεια….
Σας ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ διότι «σκιάζετε» την ψυχή… και «λερώνετε» τον ορίζοντα τους!!!

Συνεχίστε αν σας αρέσει να κάνετε το «μαύρο-άσπρο»…. να λοιδωρείτε… να συκοφαντείτε….

Μα να ΘΥΜΑΣΤΕ....

Πως θα είστε πάντα η ΝΤΡΟΠΗ αυτού του κόσμου....
Που θα εξακολουθήσει να υπάρχει...
'Οσο και αν τον πολεμάτε με την ασχήμια σας…. 
Γιατί βαδίζει στα χνάρια...
'Οσων ΓΕΝΝΑΙΩΝ επέλεξαν….
Το ανάστημα… να είναι μεγαλύτερο από το ύψος τους!!!







  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου