Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

'Οσοι οδηγούνται από την λογική...είναι αδύνατον να εκτιμήσουν το συναίσθημα!!!!


























Η πραγματικότητα είναι ΜΙΑ… με την  διαφορά πως όσοι την βιώνουν μόνο με το μυαλό….  αδυνατούν να καταλάβουν την καρδιά σου, όσο και να επιμένεις!!!

Η λογική… είναι πάντα σε δρόμο παράλληλο με το συναίσθημα!!! Ουδέποτε συναντιούνται… ώστε να υπάρχει ΕΝΑ αποτέλεσμα!!!

Ψάξε λοιπόν να βρεις εκείνα τα άτομα που έχετε κοινό τρόπο σκέψης!!! Αυτούς…. που βλέπουν την ζωή από την ίδια οπτική γωνία ώστε να μην χρειάζεται να  μπαίνεις στην ψυχοφθόρα διαδικασία να εξηγείς τα αυτονόητα!!!  

Οι διαφορές που παραβλέπεις στην αρχή της σχέσης γιατί είσαι ερωτευμένος… παρακάτω γίνονται αξεπέραστα προβλήματα που οδηγούν σε αδιέξοδο!!!

Η ελπίδα πως με το πέρασμα του χρόνου θα βρεθεί η χρυσή τομή στις διαφωνίες που υπάρχουν…. αποδεικνύεται απατηλή!!!

Ο άνθρωπος ΔΕΝ αλλάζει ούτε υποχωρεί στις θέσεις που έχει!!!! Προέρχονται από τα βιώματα του… όπερ σημαίνει, είναι πάντοτε ισχυρότερα από κάθε έρωτα που συναντά στον δρόμο του!!!!

Απέκλεισε λοιπόν την περίπτωση πως στο τέλος θα αναγκαστεί να σου κάνει τα χατίρια…. για να είστε μαζί!!!

ΛΑΘΟΣ τακτική… που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αναπόφευκτη σύγκρουση την οποία δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς πάντα…. φτάνοντας  μάλιστα κάποιες φορές στο σημείο να χάσεις ακόμα και τον εαυτό σου!!!!

Το «μυστικό» για μια πετυχημένη συνύπαρξη…. είναι η ΣΩΣΤΗ επιλογή συντρόφου!!!

Τα ετερώνυμα μπορεί να έλκονται με αποτέλεσμα…. να βιώσεις έναν τρελό έρωτα, τα ομώνυμα όμως είναι εκείνα που μπορούν να «χτίσουν» μια σχέση αγάπης… σεβασμού και κατανόησης!!!

Οτιδήποτε άλλο σκεφτείς… είναι ανέφικτο!!!

Να περιμένεις λοιπόν να αλλάξει ο άλλος… από την στιγμή που ΕΣΥ δεν κάνεις βήμα πίσω στις θέσεις σου… είναι ΟΥΤΟΠΙΑ την οποία καλείσαι να «πληρώσεις» πολύ ακριβά….  όταν διαπιστώσεις πως «ξόδεψες» άσκοπα την ψυχή σου για κάποιον που δεν σε υπολογίζει καν!!!

Σίγουρα έχει μερίδιο ευθύνης…. όμως το μεγαλύτερο είναι δικό σου που άφησες να σε πληγώσει ενώ έδειχνε ξεκάθαρα πως ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ να σε αντιμετωπίσει ΙΣΟΤΙΜΑ… αφού ήταν «λίγος»....

'Οχι μόνο για να ανταποδώσει τα «πολύτιμα» που προσέφερες…  αλλά ούτε καν για να αναγνωρίσει την αξία τους…. αφού ΔΕΝ τα γνώρισε ΠΟΤΕ!!!





  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου