Η επιχειρηματική πορεία που ονειρεύτηκε πριν 22 χρόνια ο Παναγιώτης Κλιμαντήρης πέτυχε αφού κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς αλλά και στην υψηλή ποιότητα που έθεσε ως κριτήριο για τα προϊόντα του, εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες υγιεινής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των αρμόδιων υπουργείων.
Η επιχείρηση εφαρμόζει όλες τις
σύγχρονες μεθόδους οργάνωσης και λειτουργίας συμμετέχοντας σε εκθέσεις, όπου οι
βραβεύσεις που αποσπούν τα προϊόντα της και το αυξανόμενο πελατολόγιό της,
είναι η καλύτερη επιβράβευση για τη συνέχιση της γενικότερης προσπάθειας που
καταβάλλει.
Πρόκειται για μια
οικογενειακή επιχείρηση που ίδρυσε ο Παναγιώτης Κλιμαντήρης το 2002 στην Ζαχάρω Ηλείας και έχει αποσπάσει,
μέχρι τώρα, σημαντικές βραβεύσεις παρασκευάζοντας με μεράκι προϊόντα με βάση το
κρέας καθώς και λουκάνικα, με μοναδικό σκοπό να φτάνουν ποιοτικά αγαθά στο
τραπέζι του καταναλωτή!
Πόσα
χρόνια δραστηριοποιείστε στην εμπορία κρέατος;
Ξεκίνησα το 1996 με μεγάλη αγάπη και όρεξη για την
συγκεκριμένη δουλειά γι’ αυτό και άνοιξα δικό μου κρεοπωλείο πολύ νωρίς, στην
ηλικία μόλις των 19 ετών.
Τα
κρέατα είναι δικά σας ή συνεργάζεστε με κάποια φάρμα;
Συνεργαζόμαστε με φάρμες που εμπιστευόμαστε και εκτιμούμε
την δουλειά που κάνουν, ώστε με την σειρά
μας, να είμαστε σίγουροι για το άριστα ποιοτικό αποτέλεσμα των προϊόντων μας.
Όσοι
δοκιμάζουν τα λουκάνικα και το παστό που παράγεται, μιλούν για εξαιρετική
νοστιμιά! Έχετε κάποιο μυστικό που μπορείτε να μοιραστείτε;
Μας δίνει μεγάλη δύναμη και ικανοποίηση να ακούμε καλά
λόγια από τους καταναλωτές γιατί είναι η επιβράβευση των κόπων μας. Το
«μυστικό» είναι το μεράκι και η αμέριστη αγάπη που βάζουμε σε όλες τις συνταγές
μας
Πόσα
είδη λουκάνικα έχετε;
Αυτή την στιγμή
έχουμε έξι είδη και φτιάχνουμε ακόμα ένα που θα είναι έτοιμο σύντομα!
Βεβαίως δεν εφησυχάζουμε καθόλου και οι υπόλοιπες ιδέες που έχουμε για νέες
γεύσεις, θα υλοποιηθούν πολύ σύντομα και αυτές.
Στο φαγητό δεν έχει καλό ή άσχημο! Όλα είναι θέμα γεύσης και
προτίμησης. ‘Αλλοι επιλέγουν τα καυτερά, άλλοι τα πικάντικα και άλλοι… τίποτα
από τα δύο. Εγώ ανήκω στην κατηγορία εκείνων που τρώνε τα πάντα, χωρίς κανένα
πρόβλημα. Οι πελάτες, δείχνουν μια
προτίμηση στο λουκάνικο με μοσχάρι, το οποίο έχει και την μεγαλύτερη
κατανάλωση.
Πρόσφατα λάβατε μια σημαντική διάκριση για το λουκάνικο χοιρινό σε παστό λίπος και το λουκάνικο μοσχάρι, με το βραβείο τροφίμων AFFA 2024 της έκθεσης Expotrof.
Όταν έρχεται ένα βραβείο ύστερα από τα καλά λόγια των
καταναλωτών που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.. είναι σίγουρα ανταμοιβή για όλους τους αγώνες και
τις συνεχόμενες προσπάθειες που κάνουμε, με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι. Κάτι που δεν
αναγνωρίζεται πρώτη φορά, αφού έχουμε βραβευτεί ξανά για την ποιότητα μας και
αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά!
Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που συναντήσατε
μέχρι σήμερα στην επαγγελματική σας
πορεία;
Είναι πολλές οι δυσκολίες και οι καθημερινές αντιξοότητες
που συναντά πλέον ένας ελεύθερος επαγγελματίας, ο οποίος καλείται να τις
αντιμετωπίσει γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάτι βέβαια που δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο αλλά και
από τις εκάστοτε συνθήκες που επικρατούν στην αγορά. Για να γίνω πιο σαφής.. θα
σας πω, πως οι μεγαλύτερες δυσκολίες και
συνάμα προκλήσεις για αυτόν που αγαπά την δουλειά του είναι οι συνεχόμενες
ανατιμήσεις των πρώτων υλών, γνωρίζοντας πως αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην
τσέπη του καταναλωτή. Ειδικά για όσους
έχουν αρχή να μην κάνουν καμία έκπτωση στην ποιότητα των προϊόντων τους αλλά
από την άλλη επιθυμούν να είναι οικονομικά προσιτά σε όλους.
Αναμφισβήτητα η μεγάλη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τόσα
χρόνια οι πελάτες μας. Γι' αυτό και ότι παράγουμε το δοκιμάζουμε πρώτα εμείς και
όχι μία φορά.. με σκοπό να το τελειοποιήσουμε ώστε να ικανοποιήσει ακόμα και
πιο δύσκολους γευστικά και απαιτητικούς
καταναλωτές.
Πείτε
μας μια συμβουλή ή ένα ρητό που ακολουθείτε πάντα στην ζωή σας
Να επιλέγουν όλοι και ειδικά οι νέοι, να κάνουν αυτό που αγαπούν και «γεμίζει» την
ψυχή τους, αν θέλουν να έχουν σίγουρη επιτυχία,
συνεχόμενη εξέλιξη και επαγγελματική
ανέλιξη!
Κλημαντίρης Παναγιώτης
Αρήνης 45 Ζαχάρω Ηλείας
Τηλέφωνο 2625 034
720
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου